Bijzondere samenwerking op bedrijventerrein in Ede

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

Kniel Systeemelektronica uit Ede ontdekte tien jaar geleden voor het eerst de kracht van zijn buurman, AD Autobedrijf Ottink. Nu, in 2014, weet Cor Henzen van Kniel het zeker: AD Autobedrijf Ottink is de beste keuze voor de aanschaf en het onderhoud van nieuwe auto’s.

Zes auto’s kocht Kniel de afgelopen tien jaar van AD Autobedrijf Ottink. En al die auto’s waren nieuw. Groot voordeel bleek dat Robert Ottink auto’s van ieder merk kan leveren. Zo biedt Kniel iedere werknemer een bedrijfsauto op maat. ,,En de service is uitstekend’’, zegt Henzen. ,,Ottink levert niet alleen vakwerk, ze zijn als kleinschalige garage heel flexibel. Voor alle merken heb ik nu één aanspreekpunt‘’

AD Autobedrijf Ottink ook beste keuze voor nieuwe auto’s

Niet iedereen weet dat Ottink ook nieuwe auto’s levert aan klanten. En dat terwijl het aanschaffen van een nieuwe auto bij de garage veel voordelen biedt. Het onderhoud van ieder merk is immers in goede handen bij de monteurs van Ottink.

Het kleinschalige garagebedrijf uit Ede onderscheidt zich al jaren in snelheid, betrouwbaarheid en deskundigheid. Als het gaat om nieuwe auto’s, maar ook voor betrouwbare occasions.

Voor Ottink is de samenwerking met zijn buurman aan de Kelvinstraat bijzonder. ,,De samenwerking tussen ons als bedrijven geeft echt een meerwaarde, ook voor ons. Waar we kunnen, helpen we elkaar.’’

Over Kniel

Kniel Systeemelektronica uit Ede is gespecialiseerd in uitmuntende oplossingen in systeemelektronica. Veel ondernemingen hebben in de afgelopen twintig jaar ervaren dat de slogan ‘Kniel maakt verschil’ geen loze kreet is. Zowel voor producten, ondersteuning en organisatie is de aanpak van Kniel verrassend, slagvaardig én effectief.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie