NexXt Wonen biedt professionele woningverkoper verbeterde Koopgarant faciliteit

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

Project ontwikkelaar Project Consult te Veenendaal is gestart met de verkoop van het appartementencomplex Van der Mijl Dekkerhof aan de Stationslaan te Nunspeet en gebruikt daarbij de Koopgarantfaciliteit van NexXt Wonen. Koopgarant is een sterk en beproefd middel om woningen met korting te verkopen. Het wordt veelal door woningcorporaties toegepast.

NexXt Wonen neemt de bij Koopgarant horende terugkoopplicht op zich en lost daarmee de financiële drempel op die veel commerciële partijen met Koopgarant ervaren: het moeten terugkopen van een woning op een onzeker moment in de toekomst geeft een hoge financiële druk op de reguliere bedrijfsvoering.

Waarom NexXt Wonen?

De terugkoopplicht van NexXt Wonen geeft kopers enorm comfort. Kopers zijn terughoudend omdat zij in veel gevallen van dichtbij hebben meegemaakt wat de gevolgen van een onverkoopbare woning of dubbele woonlasten zijn. Met de regeling van NexXt Wonen kunnen voorzichtige kopers veel gemakkelijker tot koop overgaan omdat zij vooraf al de zekerheid van verkoop van hun nieuwe woning verkrijgen.

Problemen met het uitponden van woningen of het verkopen van woningen in de sociale sector? NexXt Wonen biedt de oplossing!

In situaties waarin woningen onder de werkelijke waarde verkocht moeten worden, biedt NexXt Wonen grote meerwaarde: NexXt Wonen weet het neerwaarts risico van de woningverkoper aanzienlijk te beperken..

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen of raadpleeg onze website www.nexxtwonen.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie