De SpeelApp

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

Namens de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) neem ik deel aan de SpinAwards, de vakprijs voor creativiteit in digitale media. Voor de SpinAwards heb ik een wildcard gekregen, dit houdt in dat ik stemmen moet werven. Het idee met de meeste stemmen gaat door naar de volgende ronde.

Met de SpeelApp kunnen kinderen elkaar uitdagen om te gaan buitenspelen. Door in te checken en elkaar uit te dagen kunnen kinderen punten verdienen. Met deze punten kunnen ze sparen voor korting op speelgoed en attracties. De punten die het kind verdient zijn twee keer zoveel waard. Ook samen met de klas spaart het kind punten voor klassenuitjes. Doordat kinderen inchecken op een speelplaats, zien andere kinderen via de SpeelApp waar hun vriendjes zich bevinden, hierdoor worden zij gemotiveerd om ook naar buiten te gaan. Met de SpeelApp willen wij de kinderen weer naar buiten krijgen!

Via de Facebookpagina van de SpinAwards kunt u stemmen op de SpeelApp. https://www.facebook.com/#!/spinawards?fref=ts

Doordat het idee meer aandacht krijgt (waardoor ik meer stemmen krijg en naar de volgende ronde kan gaan), zou de SpeelApp verder ontwikkeld kunnen worden.

Kijk voor meer informatie op http://SpeelApp.wordpress.com/ en op de Facebookpagina van de SpeelApp!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie