0318SAMEN heeft zichzelf op de kaart gezet

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

Dinsdagavond 25 februari organiseerde Netwerkclub 0318SAMEN een succesvolle bijeenkomst. Ruim 100 ondernemers waren naar InnovaN Trailers aan de Boylestraat in Ede gekomen om zichzelf op de kaart te zetten. ‘Zet jezelf op de kaart’ was het thema van de bijeenkomst. InnovaN Trailers is verkozen tot onderneming van het jaar 2013 in Ede.

Nadat gastheer Eric Bruinekreeft van InnovaN de avond opende met een korte presentatie over zijn bedrijf, was het woord aan Jan-Willem Seip. Deze verkooptrainer reikte de aanwezige ondernemers in een interactieve presentatie een groot aantal tips aan om zichzelf op de kaart te zetten.

Frank Los (Visueel Faciliteren) kon meteen na de presentatie de getekende notulen laten zien. Dagvoorzitter Annette Wolters nam aan het einde van de avond afscheid van drie leden van het verbindingsteam van 0318SAMEN. Tijdens de afsluitende netwerkborrel werd nog lang nagepraat over de gezellige en nuttige avond.

De foto’s van Arjan van Bruggen en de getekende notulen zijn te zien op de website: www.0318Samen.nl

0318SAMEN

Sinds 2009 is 0318SAMEN uitgegroeid tot een van de meest populaire netwerkinitiatieven in de Valleiregio. De LinkedIn groep van het netwerkinitiatief heeft inmiddels meer dan 1900 leden en ook op Twitter en facebook groeit de groep volgers snel.

0318SAMEN heeft als doel het overschrijden van traditionele grenzen in de grote 0318-regio via online netwerken én door middel van de themabijeenkomsten; eenvoudig en laagdrempelig.

Bij 0318SAMEN staat brengen centraal; inhoudelijk elkaar inspireren en wijzer maken. Het verbinden van het zakelijke met het maatschappelijke sluit hier naadloos bij aan. Het lidmaatschap van het netwerk is vrijblijvend; je doet mee aan de discussies op het internet en komt naar die bijeenkomsten die je interesseren.

Meer informatie over 0318SAMEN en de komende bijeenkomsten is te vinden op www.0318samen.nl , LinkedIn Group: 0318SAMEN, www.twitter.com/0318samen en op www.facebook.com/0318samen .

Foto’s: fotostudio Arjan van Bruggen

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie