Tweewielercentrum Donkersteeg opent in Ederveen

5 april 2014 om 00:00 Ondernemend

EDERVEEN - Leen Donkersteeg (34) opende 27 februari aan de Bruinehorst 33 in Ederveen zijn nieuwe tweewielercentrum: Donkersteeg Tweewielers. De al lang bestaande fietsenwinkel heeft hij overgenomen van GerdoHardeman, die besloot zijn zaak in Ederveen te verkopen. Tot voor kort was Leen Donkersteeg werkzaam als filiaalmanager bij GerdoHardeman in Woudenberg.

De 34-jarige Leen Donkersteeg is een geboren Lunteraan en daardoor goed bekend met de omgeving en haar inwoners. Hij is al twintig jaar - waarvan de laatste elf jaar als filiaalmanager in Woudenberg - werkzaam in de fietsenbranche. Daardoor heeft hij kennis van alle ontwikkelingen die zich afspelen in deze enerverende en snel veranderende branche.

De recente ontwikkelingen rond de 'elektrische fiets' heeft hij van binnenuit het vak meegemaakt. In eerste instantie een ontwikkeling die vooral ouderen aansprak, maar de introductie van de elektrische fiets, waar de accu en de motor vrijwel onzichtbaar zijn, heeft hier verandering in gebracht. Ook jongeren ervaren nu het gemak van de ondersteuning. Daarnaast heeft hij veel ervaring met racefietsen en mountainbikes. Sporten die steeds meer in de belangstelling komen. Alle merken en soorten fietsen kunnen door hem worden aangeboden.

Donkersteeg zal, vanuit zijn ervaring en vakmanschap, een goed advies kunnen geven bij de aanschaf van een fiets. ,,Een fiets is geen product wat van een plaatje kan worden gekocht", is zijn overtuiging. Daarom legt hij de nadruk op service. Klanten moeten op hem aan kunnen bij de verkoop maar ook tijdens het gebruik van hun fiets. Hij neemt daarom ook alle service over van fietsen die bij zijn voorganger in Ederveen zijn gekocht.

,,In de winkel is een zithoekje gecreëerd, wat duidelijk maakt dat het niet alleen gaat om snel zaken doen, maar dat de aankoop van een fiets de nodige aandacht en tijd verdient. Mocht u even moeten wachten dan is een lekker kopje koffie altijd op zijn plaats."

Donkersteeg Tweewielers

Bruinehorst 33

Ederveen

Telefoon: 0318-571728

Website: www.donkersteegtweewielers.nl29

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie