Afbeelding
Aber Media

Motorblok volledig uit auto geslingerd bij ongeval in De Valk

2 december 2021 om 07:59 Ongeval

DE VALK Bij een eenzijdig ongeval op de Westenengseweg in De Valk, vlakbij de kruising met de Lage Valkseweg, is woensdagavond de bestuurder van een personenauto gewond geraakt. De 27-jarige Harskamper, die nog wel aanspreekbaar was, is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. 

De hulpdiensten, waaronder ook de brandweer van De Valk, werden rond 22.10 uur gealarmeerd. Ter plaatse bleek de auto frontaal tegen een boom te zijn gereden. Door de harde klap was het totale motorblok uit de auto geslagen en stond het rechter voorwiel tegen het portier aan. Onderdelen van de auto en van het motorblok lagen meters rond het voertuig verspreid.

De bestuurder verklaarde aan de politie dat hij moest uitwijken voor een fietser. De politie laat een bloedonderzoek uitvoeren in het ziekenhuis naar mogelijk alcoholgebruik. Het rijbewijs van de Harskamper is ingevorderd. 

Het bergingsbedrijf is geruime tijd bezig geweest om de auto en brokstukken te bergen. Vanwege het ongeval was de Westenengseweg vanaf de Lage Valkseweg tot rond middernacht afgesloten voor het verkeer.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie