Coronaproof sporten tijdens SneeuwFit bij de skivereniging
Coronaproof sporten tijdens SneeuwFit bij de skivereniging Nico de Gouw

Skivereniging start coronaproof met SneeuwFit

4 september 2020 om 15:47 Overig Deel je nieuws

Na de drukbezochte buitentraining afgelopen zomer in het Edese natuurgebied Sijsselt vervolgt de skivereniging Gelderse Vallei haar SneeuwFit-lessen, maar nu binnen in sportzalen in Ede en Bennekom. Vanwege het coronarisico gebeurt dit wel met de nodige veiligheids- en hygiënemaatregelen, zoals maximaal 20 deelnemers, afstand houden, gebruik van desinfecterende gel en zaalventilatie.

Op 1 oktober begint het SneeuwFit-seizoen in de gymnastiekzaal Verlengde Parkweg in Ede. De 22 lessen daar tot eind maart zijn wekelijks op donderdagavond van 20.00-21.00 uur en 21.00-22.00 uur, Wie eerst gratis kennis wil maken met SneeuwFit kan na vooraanmelding op 1 en 8 oktober terecht.   

In SneeuwFit van de Nederlandse Skivereniging kunnen wintersportliefhebbers zich met allerlei conditie-, spier- en ski-imitatie-oefeningen fysiek voorbereiden op hun ski-, snowboard- of langlaufvakantie. Overigens is dit oefenprogramma ook prima geschikt voor wandelaars in de sneeuw.

Men kan ook op andere dagen bij de skivereniging terecht. Dat is vanaf 26 oktober op maandagavond in Bennekom (sportzaal Soetendaal, Halderweg 48a), vanaf 27 oktober op dinsdag in Ede (sportzaal Maandereng, Mesdagstraat 3) en op woensdag in Veenendaal (gymzaal Zoete Inval). Wie een voorkeur heeft voor overdag trainen, kan vanaf vrijdag 30 oktober 10.00-11.00 uur 8 weken lang in Ede meedoen aan de training SkiCompact en vanaf 4 januari op maandag van 14.00 tot 15.00 uur in Veenendaal. Deelnemen kan al vanaf 59 euro.

Meer informatie en aanmelden: Fenna Fleer, secretaris skivereniging Gelderse Vallei, tel. (0318) 641124, e-mail skigeldersevallei@hetnet.nl en via de website www.skigeldersevallei.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie