Afbeelding
Bdumedia

Politie start groot onderzoek naar autobranden: ‘We gaan uit van brandstichting’

14 september 2021 om 11:37 Overig

EDE De politie doet naar eigen zeggen ,,grootschalig onderzoek’’ naar de autobranden die in de nacht van maandag op dinsdag plaatsvonden in de Edese wijk Veldhuizen. ,,We kunnen ons voorstellen dat de schrik er in de wijk behoorlijk in zit en de politie zit dan ook bovenop deze autobranden’’, meldt de politie in een persbericht. 

De branden ontstonden op de Langenhorst (zeven auto’s), Luynhorst (vier auto’s), Katenhorst (drie auto’s), Kannenveld/Grootveld (twee auto’s), Lunenburg (drie auto’s) en de Koelhorst (één auto). ,,Gezien de grote schaal van de autobranden, gaat de politie uit van brandstichting.’’

GETUIGENOPROEP ,,Heeft u iets gezien of gehoord en/of beschikt u over informatie die het onderzoek kan helpen?  Of beschikt u over beelden of camera’s die mogelijk iets hebben opgenomen? Neemt u dan contact op met de politie door het invullen van het onderstaande meldformulier. U kunt uw melding ook telefonisch doorgeven. Bel dan met 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Bel dan met Bel M 0800-7000’’, aldus de politie.


Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie