Martijn Veldwiesch, nieuwe coach BCE '78.
Martijn Veldwiesch, nieuwe coach BCE '78. Jeroen van den Beemt

Martijn Veldwiesch nieuwe coach basketballers BCE ‘78

3 oktober 2021 om 13:01 Overig

EDE BCE ’78 heeft een nieuwe coach gevonden. Trainer/coach Martijn Veldwiesch (foto) is de opvolger van de vorig seizoen gestopte Geraldo Rustenberg.

door Eip Janssen

,,BCE ’78 gaat met Martijn Veldwiesch de strijd aan om in de tweede divisie basketbal een rol van betekenis te spelen en zo mogelijk via een kampioenschap te promoveren”, laat BCE ’78 woordvoerder Jeroen van den Beemt weten.

Martijn Veldwiesch is geen onbekende binnen de Edese basketbalclub. 

,,Hij is van jongs af aan al verbonden aan de club. Eerder als speler en later ook als trainer en coach van de U16. Na een paar jaar basketbal op een lager pitje te hebben gezet, begon het toch weer te kriebelen, zeker toen de positie voor hoofdcoach van BCE’78 vrijkwam.”

Met twee wedstrijden waaruit de volle buit is binnengehaald is Veldwiesch met zijn team goed begonnen aan de competitie.

,,BCE ’78 is gedeeld koploper. Het klikt tussen de trainer/coach en de spelers uitstekend. Martijn zegt blij te zijn weer onderdeel uit te mogen maken van BCE ’78. Hij is ervan overtuigd dat hij een rol kan spelen om de droom te promoveren met deze groep waar kan maken”, eindigt Van den Beemt.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie