Afbeelding

Na drie jaar weer terug; Beursvloer Ede

10 juni 2022 om 13:14 Overig Deel je nieuws

Op donderdagmiddag 9 juni 2022 vond, na drie jaar afwezigheid, Beursvloer Ede weer plaats. Hét maatschappelijke evenement van Ede was te gast op de Christelijke Hogeschool Ede. De sfeer was goed en het eindresultaat mag er zijn: 50 matches met een maatschappelijke waarde van € 85.290. En dat allemaal met een gesloten beurs. 

Maatschappelijke organisaties uit Ede zoals Koffieluitjes, Inloopcentrum Meet-In, Scouting Jan Hilgers, Netwerk Dien je Stad en Present kwamen naar de Beursvloer met één of meerdere hulpvragen. Ook waren er diverse bedrijven met een aanbod zoals de Sesam Academie, InnoPartner, CSG Het Streek, Van Veen Advocaten, Welnet B.V., Rheinmetall en vele anderen.

De organisaties en bedrijven ontmoetten elkaar vervolgens in diverse hoeken op de Beursvloer die betrekking had op hun vraag of aanbod te weten Menskracht, Marketing & Communicatie, Expertise en Materialen & Faciliteiten. In een kort gesprek wisselden zij vraag en aanbod met elkaar uit en zo ontstonden er matches. Bijgestaan door diverse hoekmannen en -vrouwen waaronder wethouders Van der Schans en Versteeg werden de matches bekrachtigd door het invullen van een matchformulier en het uitdelen van een knipperend hartje.

De gemaakte matches worden een jaar lang gevolgd en foto’s en versalgen getoond op de website van Beursvloer Ede.

Wil jij volgende keer ook deelnemen aan Beursvloer Ede met een hulpvraag of een aanbod? Stuur een mail aan angelique@beursvloerede.nl.


Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie