Afbeelding

Afscheid hoofdtrainer De Vrije Slag op clubkampioenschappen

Overig Deel je nieuws

Met een spetterend eindfeest in zwembad De Peppel namen de leden van zwemvereniging De Vrije Slag zaterdag afscheid van hun hoofdtrainer Stefanie Minderaa.
De jaarlijkse clubkampioenschappen waren voor Stefanie haar laatste in een serie van heel veel jaren als hoofdtrainer van “haar” club.


De oud-voorzitter loofde Stefanie in zijn dankwoord vanwege haar onophoudelijke stroom aan creatieve ideeën om de zwemtrainingen aantrekkelijk te houden: “Filmpjes met zwemanalyses, zwemmen met bekertjes water op het voorhoofd, met snorkels en een parachute, het opduiken van een koker met een opdracht. Je was er altijd voor in om nieuwe dingen te proberen. 


Je hebt je afgelopen jaren voor meer dan 100% voor onze levendige club ingezet. De selectiezwemmers hebben altijd een speciaal plekje in je hart gehad. Je voelde jezelf ook wel eens de moeder van de selectie. Het was lang niet altijd makkelijk om een groep pubers in bedwang te houden. Deze mooie en soms lastige taak gaan je dochters samen met de andere trainers van onze club nu voortzetten, “ aldus de oud-voorzitter.

Het bestuur bedankte namens alle leden van De Vrije Slag Stefanie met een dikke kadobon en van de  jeugdleden ontving ze een herinneringsboekje.


De Vrije Slag zoekt een opvolger voor Stefanie: Heb je interesse of weet je mogelijk iemand, stuur een email naar voorzitter@devrijeslag.nl en hij neemt contact met je op.

De vacaturetekst is te lezen op: www.devrijeslag.nl

advertentie
advertentie