Afbeelding

Etienne ten Böhmer vrijwilliger van het jaar Blauw Geel ‘55

Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 25 juni 2022 was het, na twee jaar ‘coronaperikelen’, eindelijk weer mogelijk om alle vrijwilligers van Blauw Geel ’55 persoonlijk te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Jolanda Brieffies had namens het bestuur een mooi feest georganiseerd.Traditioneel wordt tijdens de vrijwilligersavond ook de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Volgens het overzicht op de website was Melis de Ruiter in 1998 de eerste vrijwilliger van het jaar. In de jaren daarna zijn elk jaar echte Blauw Gelers via een ingewikkeld, maar democratisch, systeem verkozen tot vrijwilliger van het jaar. Het is een illuster rijtje, die iedereen wel kent.

Bij een familieclub als Blauw Geel is het zijn van vrijwilliger voor heel veel mensen iets wat er ‘gewoon’ bij hoort. Soms zijn het hele kleine en bijna onzichtbare taken, soms zijn het hele ondankbare taken en soms vraag je je wel af waar je het allemaal voor doet. Het is een bijzonder gevoel dat vooral wordt gekenmerkt door een grote mate van betrokkenheid, sociale betrokkenheid, liefde voor de club, maar zeker ook door de gezelligheid binnen de club. Het is een punt dat we weleens te makkelijk vergeten om blij en dankbaar te zijn met alle vrijwilligers. Heel vaak worden de taken als vanzelfsprekend gezien en wordt er voorbij gegaan aan de betrokkenheid, in weer en wind en elke week weer van vele vrijwilligers. Namens alle leden van de vereniging: BEDANKT VOOR JULLIE TOMELOZE INZET!

Dit jaar heeft de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar een duidelijk uitkomst gegeven. Het is (ook dit jaar weer) een echte clubman, getrouwd met een echte clubvrouw. Twee van hun zoons voetballen bij Blauw Geel. Met 306 caps in het eerste van Blauw Geel staat wel vast dat we te maken hebben met een echte Blauw Geler. Maar ook na zijn actieve voetbalperiode verbonden gebleven aan de club. Naast succesvol (youtube) trainer van de 12-1 (in de hoofklasse) is onze man ook vaak te vinden in de keuken om André te helpen of draait hij een dienstje achter de bar. De commissie was het er unaniem over eens. Deze op en top betrokken maar bescheiden en dienstbare Blauw Geler heeft het meer dan verdiend! 

Verkozen tot vrijwilliger van het jaar is Etienne ten Böhmer! 

advertentie
advertentie