Afbeelding

Kledingbank Ede heeft eigen webwinkel

Overig Deel je nieuws

Op onze nieuwe site is natuurlijk alle vertrouwde informatie terug te vinden, en veel meer dan dat. Meer over bijvoorbeeld hoe het zit met doneren en over wat onze ruim 40 vrijwilligers nou precies doen.. Primeur is een doneerwinkel! Door hier iets te kopen, help je ons te helpen. 

Kledingbank Ede heeft een nieuwe website, met een wel heel bijzondere webwinkel!

 

In onze doneerwinkel kun je kiezen wat je wilt geven en shop je je eigen giften bij elkaar. Je koopt er bijvoorbeeld twee paar sokken voor een ander of je betaalt een stukje van onze energierekening. Met beide giften zijn we heel blij!

 

Kledingbank Ede bestaat omdat er mensen in Ede wonen, die hun kleding even niet zelf kunnen betalen. Wij verstrekken gratis kleding en schoenen aan hen die het nodig hebben. Deze kleding wordt gedoneerd door mensen en organisaties in onze gemeente, die hen een warm hart toedragen.

 

Als stichting krijgen wij geen subsidie van de gemeente of andere fondsen. Wij verkrijgen onze inkomsten uit de opbrengsten van acties door kerken en clubs en door giften van particulieren en lokale ondernemers.

 

Wil je ons helpen het verschil te maken? Neem dan vooral een kijkje op onze vernieuwde website, in de doneerwinkel en volg ons via Instagram, Facebook en LinkedIn. Kleding kun je doneren in één van onze rode containers. www.kledingbank-ede.nl 

advertentie
advertentie