Qigong
Qigong Simone van den Boogaart

Maak gratis kennis met qigong

Overig Deel je nieuws

Qigong is de ‘moeder’ van tai chi: zachte, vloeiende bewegingen die je uitnodigen om uit het alledaagse te stappen. Waar stap je dan in? Qigong-docent Simone van den Boogaart: ‘In het vrije, moeiteloze en het ruime. Een bijzondere ervaring in deze wereld van ‘gaan-gaan-gaan!!’.

Van 22 augustus tot en met 2 september zijn er gratis proeflessen te volgen aan de Padberglaan 18 in Ede bij yoga- en qigongstudio ‘Volg je Natuur’. Er zijn lessen op maandag-, woensdag- en vrijdagochtend.

De bewegingen zijn makkelijk te leren. Het is niet zozeer de vorm, maar de manier waarop je beweegt. Simone: ‘Qigong betekent ‘werken met energie’. Met fijne opwarm-oefeningen word je je bewust van je eigen energie. In de qigong-houdingen speel je hiermee: waar voel je het? Hoe stroomt het? Het is vooral een kwestie van je lichaam steeds vrijer laten bewegen.’

Qigong is zeer geschikt voor alle leeftijden. Er is veel ruimte voor verdieping. Maak verder kennis via gratis filmpjes en meld je aan op: www.volgjenatuur.nu.

advertentie
advertentie