Open dag: Fiets op 17 september mee met de fietstocht langs het slim groen warmtenet in Ede
Open dag: Fiets op 17 september mee met de fietstocht langs het slim groen warmtenet in Ede Warmtebedrijf Ede

Fiets mee langs het slim groen warmtenet

6 september 2022 om 09:52 Overig Deel je nieuws

Op zaterdag 17 september organiseert de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie (NVDE) de nationale Open Energiedag. Op verschillende locaties in Nederland zijn duurzame energieprojecten te bezoeken, waaronder het warmtenet in Ede.

Warmtebedrijf Ede organiseert van 10:00 – 12:30 uur een fietstocht langs haar slim groene warmtenet. Deelnemers krijgen uitleg over o.a. de aanleg, een aantal bijzondere aansluitingen en de duurzame bronnen die het warmtenet van warmte (gaan) voorzien. Ook is er ruimte voor al uw vragen.

Op 17 september om 09:45 uur verzamelen we bij ons hoofdkantoor aan de Telefoonweg 34, 6712 GC te Ede (Centrum). Wij verzorgen een hapje en een drankje voor onderweg. Om 10:00 uur fietsen we weg en de fietstocht eindigt rond 12:30 uur op de Geerweg (Ede Zuid).

Meld u aan
Fietst u mee? Meld u aan! Er is beperkt aantal deelnemers mogelijk en zonder aanmelding vooraf bestaat de kans dat we u moeten teleurstellen. Stuur een mail aan communicatie@energievoorelkaar.nu - met hierin uw naam, uw woonplaats, met hoeveel deelnemers u deelneemt, en of dit volwassenen of kinderen zijn.

Belangrijk: Neem uw eigen fiets mee.
We verwelkomen u graag!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie