Derk Boswijk in gesprek met Edese CDA-leden.
Derk Boswijk in gesprek met Edese CDA-leden. CDA Ede

CDA-Kamerlid Derk Boswijk op bezoek in Ede

Overig Deel je nieuws

Woensdagavond 23 november heeft CDA-Kamerlid Derk Boswijk een bezoek gebracht aan Ede. Boswijk was te gast bij de algemene ledenvergadering van de Edese afdeling van het CDA in de Open Hof.

Derk Boswijk is in de Tweede Kamer woordvoerder voor onder andere de thema’s landbouw en defensie. Vooral rondom het stikstofdebat is Boswijk de laatste maanden veel in het nieuws.

Gedurende deze avond gingen Edese CDA-leden in gesprek met het 33-jarige Kamerlid over zijn werk. Zo stelden zij vragen over hoe Boswijk werkt aan zijn landbouwvisie in Den Haag. Daarnaast vroegen leden hem naar de investeringen in defensie. 

Samen met Boswijk bespraken leden ook de staat van de partij. Volgens het Tweede Kamerlid ligt een onderscheid van het CDA in het sámen willen oplossen van problemen. ‘Wij willen een realistisch geluid laten horen dat de brug kan slaan tussen links en rechts. Dat kost soms tijd, maar het is wel de beste oplossing’, aldus Derk Boswijk.

Voorzitter van het CDA Ede, Elze Bent kijkt tevreden terug op de avond: “We zijn blij dat Derk bij ons langs wilde komen, ondanks de drukke en persoonlijk zware tijd voor hem. Het was een positief en prettig gesprek in een fijne setting. Het was erg mooi om op deze manier onze input aan hem mee te kunnen geven.”

advertentie
advertentie