Enthousiast Popkoor Future
Enthousiast Popkoor Future M. Vermeer

Sing-in, met Popkoor Future, in Down Town Veenendaal

Overig Deel je nieuws

Op Donderdag 15 december organiseert Popkoor Future een Sing-in in Downtown Veenendaal. Kom naar ons luisteren, maar ook met ons meezingen op deze bijzondere avond! De deuren van de Tuinstraat 133 in Veenendaal gaan open om 19.30 uur, het concert begint om 20uur. De toegang is gratis! Een vrijwillige bijdrage in de onkosten is welkom, dit kan contant of via een QR code. Wij zullen uit ons kerstrepertoir zingen samen met een gelegenheidsband. Maar we zullen ook gezamenlijk bekende kerstliedjes zingen, zoals Jingle bells, I’m dreaming of a white christmas, Midden in de winternacht en nog veel meer! Dit is allemaal te vinden in ons programma boekje dat u bij aanvang ontvangt. Samen gaan we er een sfeervolle en gezellige avond van maken. 

Popkoor Future is een enthousiast, vijfstemmig popkoor. We zingen populaire muziek, in de ruimste zin van het woord. Engelstalig of in het Nederlands, klassiekers van toen of hits van nu; ons maakt het niet uit! Als het maar lekker is om te zingen! Op 18 januari organiseren we een open repetitie avond in ’t Bestegoed in Elst (U). Kom gerust eens meezingen, want wij zijn op zoek naar nieuwe leden. 

Www.popkoorfuture.nl geeft meer informatie over deze open avond, maar ook de rest van onze (kerst)agenda, het laatste nieuws en muziekfragmenten zijn hier te vinden.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Advendo'57 maakt in veertiende minuut extra tijd gelijkmaker
PREMIUM
Afbeelding
Fortissimo na winst op Harskamp weer koploper in de vierde klasse
PREMIUM
Afbeelding
Gudo van Dronkelaar zit nog steeds op voetballen
advertentie