Afbeelding
Foto door bruce mars uit Pexels

Suitsuit, het merk van 2020

28 januari 2020 om 13:47 Partnercontent

De laatste jaren is suitsuit gegroeid tot één van de populairste merken gespecialiseerd in koffers. Veel influencers werden gespot met de trendy koffers. Speciaal voor jou heb ik de leukste producten van suitsuit in één lijstje gezet.

Suitsuit suitcase fabulous fifties 28 inch spinner
Deze koffer is geen onbekende. Suitsuit heeft zijn populariteit te danken aan deze klassieke suitsuit koffers. Het 28 inch formaat is een medium koffer en verkrijgbaar in het paars, roze , geel en mint. De harde koffer is vervaardigd van ABS en is daarom bijzonder licht. De :suitsuit-koffer: is te sluiten middels twee ritsen inclusief cijferslot. De koffer is voorzien van dividervakken met een ritssluiting en twee elastieken, zodat je spullen goed op zijn plek blijven. (De koffer is ook verkrijgbaar in 20 en 24 inch)

Suitsuit fifties packing cube set 28 inch
Deze packingset past perfect in de 28 inch suitcase. De organizers hebben verschillende formaten, zo kun je in de kleinste bijvoorbeeld je sokken stoppen en in de grootste je kleding. Bij deze packingset zit ook een speciale lingerie organizer. Deze is speciaal ontworpen om jouw lingerie niet te beschadigen. De cube bestaat uit twee compartimenten en twee kleinere vakken. Zo kun je ook je sieraden veilig opbergen. De packingcube is verkrijgbaar in de traditionele suitsuit-kleuren.

Suitsuit fabulous seventies upright bag duo
De stijlvolle tassen van suitsuit zijn minder bekend dan de koffers, maar zeker niet minder mooi. De tas bevat een ritsvak voor je belangrijke spullen. Het hoofdvak is ook af te sluiten middels een ritssluiting. In het hoofdvak is er ruimte voor een 13-inch laptop. De tas is gemaakt van PU-leer, katoen en linnen. Bij alle kleuruitvoeringen is de onderkant bruin, de bovenkant is verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze, groen en wit.

Suitsuit fabulous seventies protection glove
Met deze leuke hoezen van suitsuit hoef je je geen zorgen te maken over je koffer. De hoes beschermt je koffer tegen viezigheid en krassen. De zijkanten van de hoes is gemaakt van polyester en de voor- en achterkant zijn van mat PVC gemaakt. Het design van de koffer blijft goed zichtbaar. Ook het handvat is beschermd. Verkrijgbaar in de kleuren Warm sand, Leather Brown, Basil Green, Coral Cloud, Reef water blue en lemon curry.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie