Afbeelding
Foto door Roxanne Desgagnés op Unsplash

VisumBuitenland.nl helpt je op weg naar Turkije

19 februari 2020 om 14:33 Partnercontent

Sta je al bepakt en bezakt op het vliegveld voor je droomvakantie in Turkije en dan mag je niet mee omdat je visum niet in orde is. Voorkom zo'n teleurstelling en geef dit papierwerk uit handen aan VisumBuitenland.nl. Snel, betrouwbaar en gemakkelijk.

Veel mensen weten nog steeds niet dat sinds 2014 voor Turkije een visumplicht geldt voor Nederlandse zakelijke en toeristische reizigers. Met desastreuze gevolgen: luchtvaartmaatschappijen weigeren passagiers mee te nemen die geen geldig visum hebben. Rob de Groot van VisumBuitenland.nl heeft het in de praktijk vaak meegemaakt: vakantiegangers die hun visum niet hebben aangevraagd of een foutje hebben gemaakt bij het invullen. "Mensen lezen soms niet goed, vergeten een handtekening te zetten, geven een verkeerd antwoord op de vraag of een O wordt voor een nul aangezien."

Online
En dat terwijl het zo eenvoudig kan. Je hoeft geen bezoek te brengen aan een ambassade of consulaat. Op visumbuitenland.nl/turkije staat alle informatie die nodig is voor een visum voor Turkije. Ga naar deze site en vraag online je visum voor Turkije aan. Online aanvragen kan 24 uur per dag, zeven dagen per week. Aanvragen kost nog geen vijf minuten. Hoe? Vul stap voor stap het online aanvraagformulier in, betaal veilig en gemakkelijk via iDeal, creditcard, PayPal of Bancontact en je ontvangt na goedkeuring per e-mail je e-visum Turkije. Bij spoedaanvragen gemiddeld al na veertien minuten. Downloaden, printen en de reis kan beginnen. Kosten? Ook daar hoef je het niet voor te laten. Voor slechts € 39,95 ben je verzekerd van een ongedwongen reis naar Turkije. Een mooi vooruitzicht!

Geldigheid e-visum
Een e-visum voor Turkije is 180 dagen geldig. Binnen deze periode mag je onbeperkt naar het land reizen onder één voorwaarde: je mag er in totaal maximaal negentig dagen verblijven. Overschrijd je deze limiet, dan loop je grote risico op een boete of een uitzetting: visumbuitenland.nl/turkije/geldigheid-visum.

Wereldwonder Turkije
Turkije. Altijd zon en luxe hotels voor weinig. Maar het land is zoveel meer dan zon, zee en strand. Het land is een walhalla voor cultuurliefhebbers: maar liefst zestien bezienswaardigheden staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Absolute pareltjes: Efeze met de bibliotheek van Celsus en de Tempel van Artemis, het Mausoleum van Halicarnassus en natuurlijk Istanbul met haar talrijke musea, kerken, moskeeën en paleizen. Ook op culinair gebied scoort Turkije hoog. De Turkse keuken is uitgebreid en omvat meer dan eten alleen. Het is een way of life, een sociale happening. Turkije, je moet het eens gezien hebben. Zin gekregen? Check nederlandwereldwijd.nl/landen/turkije en regel een visum. VisumBuitenland.nl helpt je op weg: https://www.youtube.com/playlist?list=PLgXZFP1L3X_z-WiLL6hbQJIC3RMyJ0GVY

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie