Afbeelding
Peggy Choucair via Pixabay

Ondanks thuisperiode toch gezelligheid met een elektrische sfeerhaard

24 maart 2020 om 09:57 Partnercontent

Het coronavirus zorgt ervoor dat een hoop mensen verplicht thuis zitten en/of thuis werken. Uiteraard een vervelende periode voor velen. Wel een periode waarin mensen tijd hebben om het wat gezelliger te maken in huis. En hoe doe je dat beter dan met een elektrische sfeerhaard?

Altijd al het interieur van je woonkamer willen omgooien? En had je daar voorheen nooit tijd voor? Dan is nu een periode aangebroken om toch het interieur te veranderen. Een beetje gezelligheid tijdens deze donkere dagen kan geen kwaad. Een elektrische sfeerhaard brengt deze gezelligheid met zich mee. 

Waarom een elektrische sfeerhaard?
Twijfel je tussen een houtkachel of een elektrische haard? Het voordeel van een elektrische sfeerhaard is dat je geen schoorsteen of kanaal nodig hebt. Anders dan bij een gashaard is het enige wat je nodig hebt is een stopcontact. De moderne haard geeft een realistisch vlammenspel, waardoor je nauwelijks kan onderscheiden of de vlammen nep of echt zijn. Sfeerhaarden komen in verschillende vormen en maten. We zetten de verschillende haarden voor u op een rij. 

Vrijstaande haard
Je raadt het al: de vrijstaande haard is een losse haard die vrij staat van een schouw. Doordat de haard vrijstaand is, kan je hem overal in huis plaatsen. In je woonkamer, badkamer of zelfs de slaapkamer creëer je gezelligheid met deze haard. Bij Superkachels zijn ze te verkrijgen in staal of gietijzer. Met een 4-zijdig vuuraanzicht of enkel frontaanzicht. Zelfs met of zonder verwarmingselement. 

Elektrische inbouwhaard
Een inbouwhaard is verkrijgbaar met verschillende vuurzichten: van een doorkijkhaard tot aan een haard met 5-zijdig vuurzicht. Ook worden deze haarden vaak gebruikt als roomdividers. Heb je een woonkamer en eetkamer in één ruimte, maar wil je dit toch gescheiden houden? Kies dan voor een elektrische inbouwhaard.

Elektrische inzethaard
Deze haarden zijn speciaal ontworpen om in een bestaande stookopening te plaatsen. Heb je een schouw in jouw woning die niet meer gebruikt wordt? Of een bestaande open haard, maar wil je overgaan op een elektrische haard? Ga dan voor een inzethaard. Deze zijn ook beschikbaar als 'tweedekansje'. Dit is een tweedehands haard en daarmee vriendelijker voor je portemonnee. 

Elektrische hanghaard
De hanghaard wordt ook wel een wandhaard genoemd. Kenmerkend aan deze haard is dat je het vlammenspel op ooghoogte ziet. Zit je aan de keukentafel en wil je tijdens het eten genieten van de gezelligheid van een haard? Dan is een hanghaard voor jou de beste keuze.  

De elektrische sfeerhaarden van Superkachels
Bovengenoemde haarden zijn allemaal te verkrijgen bij Superkachels. Naast sfeerhaarden levert Superkachels ook houtkachels en gashaarden. Alle haarden zijn los verkrijgbaar, maar je kunt ook een complete deal kiezen. Hierdoor heb je bijvoorbeeld een Dru Maestro gashaard voor een scherpe combi prijs en heb je geen verassingen achteraf. Het afvoermateriaal, accessoires, levering en installatie zitten namelijk allemaal al in de prijs verwerkt. Heb je vragen over de haarden? Bel dan naar 055 78 20 410. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie