Afbeelding
Scooter kopen

Verkoop van scooters afgelopen maanden geëxplodeerd

7 september 2020 om 15:01 Partnercontent

Het coronavirus heeft in veel branches voor teruglopende verkoopcijfers gezorgd. In de scooterbranche is echter sprake van een explosieve stijging van het aantal verkopen. In het afgelopen half jaar zijn er namelijk aanzienlijk meer scooters verkocht dan in de periode daarvoor. Nu vraag jij je mogelijk af wat hier de oorzaak van is. Volgens Fast & Furious Scooters heeft de coronacrisis een belangrijke bijdrage geleverd aan de stijgende scooterverkopen.

Scooter kopen met vakantiegeld
Nederlanders die in loondienst zijn, ontvangen meestal vakantiegeld. Dit geld wordt doorgaans gebruikt voor een vakantie. Vanwege het coronavirus blijven veel Nederlanders dit jaar thuis. Zij kunnen hun vakantiegeld hierdoor aan andere zaken besteden. Aangezien dit vaak een relatief groot bedrag is, kan er een flinke aankoop gedaan worden, zoals een scooter. Fast & Furious Scooters zag dit de afgelopen periode steeds vaker gebeuren. Heb je nog geen bestemming voor jouw vakantiegeld en speel je al langer met de gedachte om een elektrische scooter te kopen? Dan vind je hier vast een geschikt exemplaar: https://www.fastfuriousscooters.nl/elektrische-scooter/.

Individueel reizen
Ook de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, droegen bij aan de stijgende verkoopcijfers. Zo vinden veel mensen het niet meer prettig om met het openbaar vervoer te reizen. Dat is niet gek, want je moet verplicht een mondkapje dragen. Daarbij komt dat je met meerdere mensen in een relatief kleine ruimte bent. De kans op besmetting is hierdoor een stuk groter dan wanneer je alleen per scooter reist. Je hoeft in dat geval geen mondkapje te dragen en je kunt gaan en staan waar jij wilt.

Steeds meer elektrische scooters
Van de scooters die Fast & Furious Scooters de afgelopen periode verkocht, was een groot deel elektrisch. Elektrische scooters zijn landelijk een trend aan het worden. Zo wordt tegenwoordig één op de vijf verkochte scooters elektrisch aangedreven. Een elektrische scooter is goed voor het klimaat, maar ook voor jouw portemonnee. Je hoeft namelijk niet langer meer te tanken. Een elektrische scooter rijdt namelijk op stroom, waardoor je enkel de accu op hoeft te laden. Je kunt tegenwoordig overigens ook elektrische brommobielen kopen. Rijd je liever in een brommobiel dan op een scooter? Op https://www.fastfuriousscooters.nl/brommobielen/ vind je verschillende brommobielen die elektrisch aangedreven worden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie