Afbeelding
Telefoonhoesje

3 telefoon accessoires die je helpen school te overleven

7 september 2020 om 15:25 Partnercontent

Na een gekke zomervakantie is de schoolperiode weer aangebroken. Het zal voor veel scholieren en studenten nog steeds niet zoals vroeger zijn. Geen gezellige kennismaking of introductie, veel online les of kleine klassen en geen grote schoolfeesten. Om je schooljaar toch wat dragelijker te maken, zijn er een aantal telefoon accessoires die je niet mag missen. Deze telefoon accessoires helpen je om zonder kleerscheuren en met een beetje plezier het jaar te overleven. 

1 - Zelf ontworpen telefoonhoesje

Dat het beschermen van je telefoon belangrijk is, weet iedereen. Veel mensen hebben een hoesje om de behuizing te beschermen en harde klappen op te vangen en een screenprotector om het beeldscherm intact te houden. Maar wist je dat je een telefoonhoesje van Smartphonehoesjes.nl zelf kunt ontwerpen? Met de ontwerptool kun je zelf je eigen hoesje samenstellen. Kies een leuke foto uit met vrienden, familie of je huisdier. Kun je in je eigen collectie niks vinden? Speur dan het internet af naar een leuk plaatje van je idool, favoriete voetbalclub of lievelingsauto. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het op je telefoon laten bedrukken! Nadat je een leuke foto hebt gekozen, kun je deze uploaden in de ontwerptool. Bepaal de juiste positie van de afbeelding en maak het ontwerp af. Kies een achtergrondkleur of plaats nog een leuke tekst in een zelf gekozen lettertype. Is je ontwerp helemaal klaar? Klik dan op de bestelknop en voor je het weet ligt je iPhone 12 Pro Max hoesje of hoesje voor een ander toestel op je deurmat!

2 - Oordopjes

Als je aan het studeren bent, is het soms handig om je helemaal af te sluiten. Geen last van gekke geluiden en mensen die hard praten. Daarom zijn draadloze oordopjes een echte aanrader. Kruip helemaal in je eigen cocon en ga voor full focus. Je kunt je favoriete muziek afspelen of kiezen voor speciale ‘concentration music’ of ‘studying music’. Dit helpt je om je nog beter te kunnen concentreren. Vind je oordopjes niet fijn zitten? Kies dan voor een koptelefoon. Deze zit over je oren heen in plaats van in je oren. Een ander bijkomend voordeel is, dat je oren volledig worden afgesloten. Hierdoor heb je nog minder last van je omgeving. Daarnaast zijn oordopjes of een koptelefoon ook erg handig als je vaak online les hebt. Zo kun je je docent en klasgenoten beter horen wanneer ze praten en ben je andere mensen in huis minder tot last. Tevens ben je beter te verstaan als je wat zegt. Kortom, reden genoeg om oordopjes of een koptelefoon aan te schaffen!

3 - Sportarmband

Nu je veel meer thuis bent, beweeg je ook minder. Je gaat niet meer op de fiets naar school, je loopt niet meer naar de bushalte en struint niet meer door de grote schoolgebouwen. Voor zowel je fysieke als mentale gezondheid is het goed om daarom wat meer te bewegen. Maak een ommetje in het park, ga lopend naar de supermarkt of volg een thuis workout. Tijdens het sporten is het fijn om muziek te luisteren. Het leidt je af, laat de tijd sneller gaan en zorgt voor motivatie. Maar we weten ook allemaal hoe vervelend het kan zijn dat je je telefoon moet vasthouden. Gelukkig is daar een handig accessoire voor! Een sportarmband. Je bindt de sportarmband om je arm middels het klittenband stevig vast. Vervolgens stop je je telefoon in het doorzichtige vakje. Je kunt nu lekker sporten én muziek luisteren, zonder dat je telefoon in de weg zit. Voor elke smartphone is er een sportarmband verkrijgbaar, zie hier. Er zijn dus geen excuses meer mogelijk, meer bewegen it is!

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie