Afbeelding
Rocamadour

Corona-proof nazomeren? Boek een vernieuwde vakantievilla in de Dordogne

9 september 2020 om 15:45 Partnercontent

Frankrijk is dé bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een land dat alles te bieden heeft voor een veelzijdige vakantie. FranceComfort weet daar alles van. Deze toonaangevende keten beheert zo’n tien parken die zijn gelegen in Midden- en Zuid-Frankrijk. Ze zijn te vinden in de Poitou-Charentes, de Languedoc, de Provence, Aquitaine-Gironde en de Dordogne. Vrijwel alle vakantievilla’s worden verhuurd en beheerd door FranceComfort en dat biedt diverse voordelen. Zo vinden jong en oud er tal van eigentijdse faciliteiten van hoogwaardige kwaliteit. Vanzelfsprekend zijn op iedere locatie de nodige corona-maatregelen getroffen om veilig vakantie te kunnen vieren. Bovendien staan de zintuigen van de mensen achter FranceComfort voortdurend op scherp om te blijven vernieuwen. Als u een vakantiehuis in de Dordogne boekt, kunt u daar deze nazomer al volop van genieten. 

Vernieuwde vakantiehuizen 

De Dordogne is een van de meest populaire vakantieregio’s van Frankrijk. Dit dankt de streek aan het prachtige heuvelachtige landschap met uitgestrekte wijngaarden, de schilderachtig mooie plaatsjes en eeuwenoude kastelen. De rivier de Dordogne staat garant voor bruisende activiteiten en panoramische uitzichten. Niet in de laatste plaats is de regio geliefd vanwege het aangename klimaat. Niet voor niets biedt FranceComfort de keuze uit een tweetal luxe vakantieparken in de Dordogne Midden in de regio vlakbij toeristische plaatsen zoals Domme, Fumel en Puy l’Evêque, ligt op een heuveltop het park Village des Cigales. Recent heeft FranceComfort de vakantiehuizen daar volledig gerenoveerd. Zo zijn ze voorzien van een mooie nieuwe keuken, badkamer en toilet. De villa’s hebben van binnen en van buiten een frisse laag verf gekregen. Het nieuw meubilair geeft de huizen de allure die ze verdienen. Ook de airconditioning en de wasmachines dragen bij aan een aangenaam verblijf. 

Corona-proof vakantie vieren 

Vakantiepark Domaine de Lanzac is een mooi resort met ruim dertig luxe villa’s. Het is gelegen op de top van een heuvel op een van de mooiste plekken van de Dordogne. Het park biedt een schitterend uitzicht over de valleien met pittoreske Franse dorpjes, kastelen en riviertjes. De op en top faciliteiten op Domaine de Lanzac beantwoorden aan de wensen van zowel senioren als gezinnen met jonge kinderen. Op het park is bijvoorbeeld een restaurant te vinden dat onlangs geheel is vernieuwd. De fraaie entourage gecombineerd met de kaart die is gebaseerd op lokale producten en regionale specialiteiten, staat garant voor culinair genieten. Sinds het voorjaar van 2020 kunnen de kleine gasten zich goed vermaken in de nieuwe speeltuin. Deze faciliteiten én het feit dat men hier een veilige vakantie kan beleven, maken de parken van FranceComfort zeer populair. Spreekt een zonnige en corona-proof vakantie in de nazomer u ook aan? Boek dan tijdig uw verblijf, want de boekingen stromen binnen.  

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie