Doctor filling up a life insurance form
Doctor filling up a life insurance form Foto door rawpixel.com form PxHere

Vijf Nederlandse verzekeraars die overlijdensrisicoverzekeringen aanbieden

22 oktober 2020 om 14:56 Partnercontent

In Nederland vind je veel verzekeraars. Zo zijn er ook genoeg aanbieders van overlijdensrisicoverzekering. Als je ook zo’n dekking af wilt sluiten dan is het verstandig om alle opties te vergelijken via deze website. Daar zul je ook zeker de onderstaande vijf verzekeraars voorbijkomen. 

FBTO

FBTO, oftewel de Friese Boeren en Tuinders Onderlinge, werd in de jaren vijftig van de afgelopen eeuw opgericht in, jawel, Friesland. Het is onderdeel van het bekende bedrijf Achmea en wordt gerekend tot één van de grootste verzekeraars in Nederland. Bij FBTO heeft de consument veel vrijheid bij het bepalen van diverse onderdelen van de verzekering. De slogan is dan ook: ‘Jij kiest. FBTO.’

Allianz

Allianz kent de voetballiefhebber van de Allianz Arena, het stadion van Bayern München. Toch is het veel meer dan dat, want het is natuurlijk een verzekeringsmaatschappij afkomstig uit Duitsland. Inmiddels is het alweer bijna 20 jaar gevestigd in Nederland, maar het is actief over de hele wereld. Allianz biedt veel verschillende verzekeringen aan, maar ook andere financiële producten. 

Reaal

Met Reaal zul je waarschijnlijk al bekend zijn. Dit bedrijf heeft al ruim honderd jaar ervaring op het gebied van verzekeringen. Reaal is bovendien onderdeel van de maatschappij VIVAT. Het kenmerkt zich als een transparante verzekeraar dat de consument centraal zet. Reaal biedt bovendien drie verschillende overlijdensrisicoverzekeringen aan, dit zorgt ervoor dat er voor iedereen een passende optie is. 

Nationale Nederlanden

Net als Reaal is Nationale Nederlanden ook al meer dan 100 jaar actief in de verzekeringswereld. Naast verzekeringen biedt de Nederlandse maatschappij ook pensioenen en bancaire producten aan. Dit doet het voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Nationale Nederlanden is onderdeel van de NN Group, wat ondertussen actief is in 18 landen als verzekeraar en vermogensbeheerder. 

Klaverblad

Een andere aanbieder van overlijdensrisicoverzekeringen in Nederland is de maatschappij Klaverblad. Dit bedrijf komt uit een fusie van diverse waarborgmaatschappijen en heeft het hoofdkantoor gevestigd in Zoetermeer. Bij Klaverblad kunnen zowel particuliere als zakelijke klanten terecht voor het afsluiten van diverse soorten verzekeringen. Toch heb je over het algemeen een tussenpersoon nodig voor het afsluiten van een verzekering bij Klaverblad

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie