Afbeelding
Superfoodies

De beauty shake die jij in huis moet hebben!

18 mei 2021 om 10:04 Partnercontent

Als jouw huid er stralend uit ziet, loop je er ook stralend bij. Op deze manier voel jij je zelfverzekerd en voel jij echt jezelf! Zo kan jij de hele wereld aan. Een stralende huid is op veel manieren te bereiken, je kan naar een beauty salon, om bijvoorbeeld een gezichtsmassage te krijgen of een huidverbetering behandeling. Maar het kan ook op een simpele manier die je niet zoveel geld gaat kosten, en dat is de Luminous Beauty Shake . De shake zit vol met vitamines en mineralen die geweldig zijn voor je huid, haar en nagels! Wil je weten wat de beauty shake nog meer met je doet? Lees deze blog dan snel door! Wij vertellen hier namelijk meer over.

Dit mineraal brengt veel voordelen met zich mee

Een mineraal wat veel voordelen kent is het minderaal magnesium. Een van de grootste voordelen is toch wel dat magnesium de gezondheid bevordert door vitaminen hun werk te laten doen in jouw lichaam. Daarnaast zorgt magnesium voor de vorming van gezonde tanden en botten en verhoogt de weerstand tegen spanning en stress. Indirect zorgt Magnesium er dus voor dat je haar, huid en nagels een stuk beter worden. Als je geen stress hebt blijft je huis rustig, begin je niet met nagelbijten en blijft je haar ook gezonder! Een win-win situatie dus.

Collageen is geweldig voor de huid!

Een stof die je huid nodig heeft om jong te blijven is collageen. Collageen is een stof die veel in je huid voorkomt, maar hoe ouder je wordt hoe zeldzamer collageen wordt. Het maakt ongeveer 80/90% uit van alle eiwitten in ons lichaam, je kan dus wel zeggen dat het een van de meest voorkomende eiwitten in ons lichaam is. type I collageen is echter het sterkste van allemaal. Het is ook de dichtste van allemaal met een dikte van ongeveer twee duizendsten van een inch. Collageen- en elastinevezels zijn bundels eiwitten die onze huid zijn elasticiteit geven. Naarmate we ouder worden, vermindert de hoeveelheid elastine en collageen eiwit die in onze huid aanwezig zijn. Dit betekent dat naarmate we ouder worden, we onze elasticiteit verliezen en vatbaarder worden voor rimpels. Dat de eiwitten en elastine uit onze huid verdwijnen, betekent niet dat het niet toegevoegd hoeft te worden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie