Afbeelding
Shutterstock

Nederlanders hangen vlaggenlijnen buiten voor OS in Tokio

26 juli 2021 om 10:42 Partnercontent

Nu het Europees Kampioenschap voetbal en de Tour de France zijn afgerond, leeft men toe naar de Olympische Spelen van Tokio. De vlaggetjes laten veel Nederlandse huishoudens hangen. Immers, ook de sporters op de Olympische Spelen verdienen de steun van het Nederlandse publiek. Naast de mogelijkheid om de vlaggetjes in de supermarkt in een standaard rood, wit en blauwe kleur te bestellen, kun je ook zelf vlaggetjes bedrukken. Er zijn verschillende websites die je de mogelijkheid aanbieden. Bedruk de vlaggetjes bijvoorbeeld met iets als “OS 2020” of “OS 2021”.

Vlaggetjes regelmatig onderdeel van relatiegeschenken

Veel bedrijven geven hun medewerkers in de zomerperiode relatiegeschenken. Zeker nu de verwachting is, dat we de komende weken nog vanuit huis werken. Met een relatiegeschenk bedankt een werkgever de medewerker voor de bewezen diensten in de afgelopen maanden. Onderdeel van zo’n relatiegeschenk kan een bedrukte vlaggenlijn zijn. Leuk om de tuin mee te versieren en soms ook een ordinaire vorm van reclame. De vlaggenlijnen passen goed bij de sportzomer. Bedrijven combineren de vlaggenlijn bijvoorbeeld met een strandbal, een voetbal of bijvoorbeeld een goede fles wijn om de successen van de Nederlandse sporters te kunnen vieren deze zomer.

Mensen zijn toe aan een feestje deze zomer

Hoewel het al even mogelijk was om een feestje te bezoeken, is die vrijheid nu weer ingeperkt. Een groot festival lijkt er voorlopig niet in te zitten. Daar waar veel mensen toe zijn aan een gezellige avond. De komende sportzomer biedt hen hier gelukkig alle reden en mogelijkheden toe: samen een barbecue organiseren in de tuin, samen met vrienden uit de buurt op een groot scherm naar een sportwedstrijd kijken, enzovoorts. Belangrijk is het hierbij wel om de anderhalf meter afstand tot andere gasten bij zo’n lokaal feestje te houden. Op deze manier wordt het oplopen van de besmettingen tegengegaan. Ook wanneer je gevaccineerd bent, kun je besmet raken met het virus.

Hoge verwachtingen van de komende Olympische Spelen

Uit onderzoek blijkt dat de verwachtingen van de komende Olympische Spelen in Tokio hoog zijn. Niet eerder heeft Nederland zoveel medailles gehaald, als men naar verwachting deze zomer doet. Het aantal gouden medailles zal niet veel hoger zijn dan andere edities, is de verwachting. Met name het aantal zilveren en bronzen medailles lijkt dit jaar groter te zijn dan voorheen. Het is te hopen dat deze voorspellingen uitkomen. Immers, de successen op het Europees Kampioenschap voetbal en bij de Tour de France waren voor Nederland niet heel groot. Een nadeel aan de Olympische Spelen in Japan: de meeste wedstrijden vinden in de Nederlandse nacht plaats. Dat betekent dat je voor het bekijken van deze wedstrijden in veel gevallen de wekker zal moeten zetten.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie