Afbeelding
Foto Pexels

Verhuizing Certus Advocaten naar ander pand

12 april 2022 om 09:15 Partnercontent

Enkele weken geleden was het dan zover: Certus Advocaten is verhuisd naar een ander pand. Vanaf 1 april 2022 zijn de advocaten middenin het zakelijke district van Ede te vinden. De nieuwe locatie is de bovenste verdieping van het bedrijfspand gevestigd op Keesomstraat 11. Cliënten kunnen het nieuwe adres gemakkelijk bereiken van het NS intercitystation Ede-Wageningen, en de snelwegen A12 en A30. Redenen voor de verhuizing waren een betere zichtbaarheid en ruimte om te groeien. Daarnaast speelde ook de duurzaamheid van het gemoderniseerde pand een rol. 

Certus Advocaten: wie, en voor wie?

Bij Certus Advocaten in Ede kunnen ondernemers terecht voor professionele en persoonlijke ondersteuning bij alles wat hun onderneming in juridische zin raakt. De specialisatie ligt bij insolventie- en ondernemingsrecht, en rechtsgebieden die hiermee samenhangen. Voorbeelden van werkgebieden zijn bestuurdersaansprakelijkheid, handelsgeschillen, geschillen met crediteuren, medewerkers of een uitzendorganisatie, een bedrijfsovername, doorstart of faillissement.

Het team van advocaten en ondersteunende medewerkers heeft veel expertise in huis. Door gericht samen te werken, oog te hebben voor zowel de cliënten als voor elkaar en integriteit voorop te stellen kunnen ondernemers echt verder geholpen worden. Hoe complex de onderneming of de situatie ook in elkaar steekt.

KvK verwacht meer faillissementen 

De afgelopen jaren lag het aantal faillissementen in Nederland lager dan normaal. Mogelijke verklaringen hiervoor? Allereerst zou de coronasteun van de overheid een rol gespeeld kunnen hebben. Daarnaast zijn rechters terughoudender geweest bij faillietverklaringen van ondernemingen die – afgezien van corona – een financieel gezonde basis hadden.

Op basis van eigen onderzoek stelt de KvK dat veel ondernemingen de komende maanden een cruciaal kantelpunt bereiken. Na twee jaar coronamaatregelen staan veel ondernemingen er niet goed voor, en hebben een schuldenlast. En nu is er geen coronasteun meer, zijn veel prijzen zoals van energie, transport en inkoop de afgelopen maanden sterk gestegen en moet over een paar maanden ontvangen coronasteun terugbetaald worden. In de huidige situatie zou het niet verassend zijn als het aantal stoppende ondernemers en faillissementen zal gaan oplopen. De KvK schat in dat er ruim 200.000 ondernemers in zwaar weer verkeren. Zij staan voor de keuze om door te gaan of te stoppen. Certus Advocaten biedt juridische hulp in beide gevallen.

Nieuw adres: samenbundeling van zakelijke dienstverlening

Als ondernemer juridische hulp nodig? Neem dan contact op met Certus Advocaten, en bezoek ze op de nieuwe locatie aan de Keesomstraat 11 in Ede. In dit bedrijfspand zijn overigens nog meer bedrijven gevestigd die zakelijke dienstverlening aanbieden. De onderbuur van Certus Advocaten is namelijk Alfa Accountants en Adviseurs Bennekom, waarmee ze nauw samenwerken.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie