Afbeelding
Foto: iStock

Geld lenen in Ede

15 april 2022 om 14:53 Partnercontent

Misschien wil je je huis verduurzamen, je zolder verbouwen tot thuiswerkkantoor of heb je een nieuwe auto nodig. Het zijn allemaal doelen waarbij een lening uitkomst biedt als je niet genoeg spaargeld hebt.

Bij het afsluiten van een lening in Ede heb je verschillende opties. Je kunt de voordeligste en best passende lening zoeken via een vergelijkingssite, een adviesbureau in Ede benaderen of bij de gemeente aankloppen.

Kredietverstrekkers en adviseurs in Ede

In Ede zijn naast bekende kredietbemiddelaars en banken ook verschillende lening adviseurs actief. We geven je hier kort een overzicht van waar je terecht kunt voor geld lenen in Ede:

  • Geldshop
  • A-Krediet
  • De Leningmakelaar
  • Leningbureau Verantwoord geld lenen
  • A1B – Geld lenen – Verzekeren
  • Alle kredietverstrekkers die leningen aanbieden in heel Nederland, zoals DEFAM, BNP Paribas en Freo.

Verschillende soorten leningen in Ede 

Welke kredietverstrekker of bemiddelaar in Ede je ook kiest, je hebt meestal de keuze uit verschillende soorten leningen. Wij raden je aan om uit de verschillende leningen altijd een persoonlijke lening te kiezen. Deze leenvorm is het meest overzichtelijk en geeft je zekerheid. Je leent namelijk in één keer het bedrag dat je nodig hebt en betaalt vervolgens elke maand een vast bedrag aan de kredietverstrekker. Zo weet je precies wat de lening je elke maand kost. Daarnaast staan de rente en looptijd bij een persoonlijke lening vast, zodat je niet voor verrassingen komt te staan en precies weet wanneer je klaar bent met aflossen. Wel zo prettig.

Voordelig geld lenen in Ede

Verder wil je natuurlijk niet onnodig veel geld betalen voor je lening. Het is daarom verstandig eerst te kijken welke kredietverstrekker de laagste rente voor geld lenen heeft bij jouw wensen. Als je kiest  voor een kredietadviseur of bemiddelaar in Ede, zal deze voor jou een aantal kredietverstrekkers vergelijken. Je kunt ook zelf via internet een vergelijking maken voor je lening.

Check hoeveel geld je kunt lenen

Het is belangrijk om te weten hoeveel je kunt lenen. Kredietverstrekkers bepalen op basis van je inkomen en vaste lasten hoeveel je maximaal verantwoord kunt lenen. Op internet heb je ook diverse websites waar je zelf alvast je maximale leenbedrag berekent. Zo weet je precies of je hebt bedrag dat je nodig hebt verantwoord kunt lenen.

Geld lenen bij de gemeente Ede

Je kunt via de gemeente Ede wel lenen voor het duurzaam maken van je woning of aanpassingen om langer thuis te kunnen wonen. Meer daarover lees je op de website van het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie