Afbeelding
Foto Stalen deur op maat

De interieurtrend van dit moment: stalen deuren

19 april 2022 om 14:19 Partnercontent

Op het gebied van interieur zijn er altijd wel een paar erg opvallende trends die komen en gaan. Op dit moment zijn stalen deuren onwijs in trek - en het lijkt niet alsof deze trend ooit weg kan gaan. Deuren van staal staan namelijk bekend om een erg tijdloos karakter en zien er ook nog eens onwijs stijlvol uit in ieder type woning. Ben je erg benieuwd naar dit type deuren voor bij jou in huis? Lees dan vooral verder en ontdek wat de grootste voordelen zijn waar je direct van profiteert met deuren van staal.

Met stalen deur op maat laat je iedere ruimte uitstekend tot zijn recht komen

Misschien heb je er op dit moment moeite mee om de nodige hoeveelheid sfeer aan te brengen in een grote ruimte bij jou in huis. Dat is helemaal niet zo gek, want een grote ruimte kan namelijk al erg snel kil en koud aanvoelen. Heb je daarom al eens een keer gedacht aan het toevoegen van een stalen deur op maat? Je laat hierdoor de ruimte bij jou in huis erg goed tot zijn recht komen. Je creëert meerdere ruimtes of je zorgt voor een speelse twist op een traditionele roomdivider. Daarnaast oog de ruimte nog steeds erg open en je kunt bijvoorbeeld werk en privé erg goed van elkaar scheiden.

 Een stalen schuifpui zorgt voor een stoere en robuuste uitstraling

Het is helemaal geen verkeerd idee om te investeren in een stalen schuifpui. Je ziet direct het robuuste karakter van dit materiaal en verhoogt hierdoor aanzienlijk de meerwaarde van de woning. Daarnaast is de verhouding tussen staal en glas optimaal, wat betekent dat je nog steeds geniet van enorm veel lichtinval en de ruimte lijkt optisch vele malen groter.

De perfecte aanvulling op statige oude panden en nieuwbouw woningen

Deuren van staal passen dankzij het tijdloze karakter perfect in zowel statige oude panden en nieuwbouw woningen. Ook is er voor iedere denkbare ruimte wel een deur op maat te maken. Wil je hier graag meer over weten? Door je te laten informeren door een specialist, kom je er binnen no-time achter wat voor opties er zoal zijn waar je uit kunt kiezen voor jouw interieur. Wie weet haal je binnenkort al een fantastische deur voor bij jou in huis.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie