Afbeelding
Foto via Refurbished.nl

Duurzaam leven met refurbished

8 februari 2023 om 07:25 Partnercontent

Is duurzaamheid belangrijk voor je en maak je nog geen gebruik van refurbished elektronica? Dan is dit zeker een gemis. Wij vertellen je graag meer over refurbished en de gedachtegang hierachter!

Betekenis refurbished

Refurbished is een bekende term in de IT-wereld en betekent letterlijk gereviseerd. Deze producten zijn vaak afkomstig uit het bedrijfsleven en restvoorraden. Refurbished elektronica wordt steeds populairder. Denk hierbij aan smartphones, laptops en tablets. Refurbished producten zijn in goede staat en verdienen een tweede leven. Door deze producten een tweede leven te geven help je het milieu een handje mee. Bij het produceren van nieuwe elektronische producten komen er schadelijke stoffen vrij die niet goed zijn voor mens, dier en natuur. Koop je een refurbished product, dan zorg je samen met andere refurbished kopers voor minder CO2-uitstoot. Zo zorgen we samen voor een groenere toekomst.

Een duurzame en betaalbare iPhone

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een smartphone met een groot beeldscherm om je favoriete serie of film overal te bekijken en wil je graag een duurzame optie? Dan is een iPhone XR ideaal voor jou. De refurbished iPhone XR heeft een 6,1-inch beeldscherm en een FaceID om al je documenten veilig op te slaan op je iPhone. Een refurbished iPhone XR is niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je portemonnee. Dit komt omdat een refurbished iPhone goedkoper is dan een nieuwe iPhone in de winkel. Zo help je het milieu en je portemonnee een handje mee!

Refurbished webshop

Een officiële refurbished webshop controleert al haar producten op defecten. Mocht het nodig zijn worden er onderdelen vervangen of gerepareerd. Bij Refurbished.nl worden elektronische producten op meer dan 50 punten gecontroleerd. Daarnaast krijg je altijd 3 jaar garantie op je aankoop. Mocht je vragen hebben dan kun je altijd terecht bij de klantenservice van Refurbished.nl. Zo ben je altijd verzekerd van een goed werkend product.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie