Eerste sleutels De Molenpol

29 juni 2011 om 00:00 Regio

Kremers sprak van een ‘mooi moment’. ,,We hebben jaren moeten wachten op de ontwikkeling van dit gebied. Je ziet nu dat er een mooie wijk is gebouwd die in een behoefte voorziet. Ik ben er hartstikke blij mee.’’

Inbreiding Lunteren met 92 huizen bij molen LUNTEREN - De eerste woningen in het woongebied De Molenpol in Lunteren zijn opgeleverd. Wethouder Roel Kremers heeft vorige week de eerste sleutels overhandigd aan het gelukkige echtpaar Job-Paul en Eline Groeneveld.

De Molenpol bestaat uit een woongebied van in totaal 92 woningen. Deze zijn ontwikkeld door De Bunte Vastgoed en worden gebouwd door Kelderman Bouw. De bouw verloopt voorspoedig. Eind september begon de aannemer met de bouw en nu zijn de eerste woningen dus al klaar. Van de 92 woningen zijn er nog maar zeven te koop.

Job-Paul en Eline Groeneveld zijn dolgelukkig met hun nieuwe middenwoning die fantastisch uitkijkt op de gerestaureerde molen. ,,We konden op het laatste moment deze woning kopen. Eigenlijk waren we al bezig met een ander huis, maar dit was een prachtige kans. We komen allebei uit Lunteren en wilden hier heel graag blijven. De wijk is mooi geworden en ligt in het hart van het dorp’’, vertelt Eline.

Ook het huis zelf spreekt haar erg aan. ,,Het is moeilijk om je een voorstelling te maken, maar het is echt ruimer dan we dachten. De aannemer heeft het ook netjes gebouwd, er waren nul opleverpunten.’’ Eind augustus hopen de kersverse woningbezitters met hun dochtertje Anne-Liz het huis te betrekken. ,,We hebben het huis casco laten opleveren. We gaan nu zelf met hulp van familie en vrienden de keuken en badkamer nog plaatsen’’, vertelt Job-Paul.

Kijk voor meer informatie over dit project op www.demolenpol.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie