Vijf zomerbraderieën in hart van Lunteren met parkeermaatregelen

6 juli 2011 om 00:00 Regio

LUNTEREN - Ook dit jaar vinden er weer zomerbraderieën plaats in het centrum van Lunteren. De braderieën worden gehouden op de woensdagen 20 en 27 juli en op 3, 10 en 17 augustus van 14.00 tot 21.00 uur.

Tijdens de braderie op 10 augustus worden er spectaculaire kuipsteekwedstrijden gehouden. Een brassband luistert de braderie van 27 juli op. De rommelmarkten zijn op 23 juli en 13 augustus van 7.00 tot 15.00 uur. Informatie over deze rommelmarkten is verkrijgbaar bij H. Maassen, tel. 0318-482773.

De gemeente Ede zal tijdens de braderieën enkele verkeersmaatregelen nemen. De Postweg zal voor doorgaand verkeer worden afgesloten ter hoogte van de Hertenlaan en de Dorpsstraat bij de kruising met de Molenpol/Thorbeckestraat. Alle parkeerplaatsen blijven goed bereikbaar. Omdat het parkeerterrein aan de Molenparkweg tijdens de braderieën niet bereikbaar is via het Nieuwe Erf wordt tijdens de braderieën de verkeerssituatie in de Oranjestraat gewijzigd. Tijdens de braderieën kunnen automobilisten niet alleen via de Oranjestraat naar het parkeerterrein, maar kunnen zij ook via de Oranjestraat het parkeerterrein verlaten. Op alle parkeerplaatsen in Lunteren is parkeren dan geheel gratis. Er is wel een blauwe zone van kracht.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie