Nederland-Batam vijfde bij Transparant prijs

26 oktober 2011 om 00:00 Regio

LUNTEREN - Stichting Nederland-Batam, uit Lunteren, bereikte woensdag de vijfde plaats in de categorie kleine Goede Doelen bij de Transparant prijs voor het beste charitatieve jaarverslag.

De stichting is daarmee, voor het derde jaar, een van de tien beste kleine Goede Doelen van Nederland. Inmiddels behoort de stichting tot de groep achtervolgers en is zij de koplopers dicht genaderd.

Het bestuur en vrijwilligers van de stichting zijn trots op de vijfde plaats, maar vooral op de waardering die de jury van de Transparant prijs uitspreekt voor het door de stichting geheel zelf gemaakte jaarverslag.

De jury schrijft in haar rapport: ,,Het verslag van Stichting Nederland-Batam valt in positieve zin op door haar leesbaarheid en professionaliteit, zeker in relatie tot de omvang van de stichting. Zowel de inhoud als de illustraties laten een duidelijk beeld zien van de activiteiten van de stichting’’.

Stichting Nederland-Batam wil een kleine, maar professionele Goede Doelen organisatie zijn. Professioneel niet in de zin van grote salarissen, de stichting werkt uitsluitend met vrijwilligers, maar wel wat betreft haar manier van werken en verslagleggen.

Het bestuur is blij en trots dat een vakjury van belanghebbenden en deskundigen onder leiding van Dr. Rinnooy Kan (voorzitter van de SER) dit zo waardeert.

Indonesië

Het juryrapport bevat ook tal van leer- en verbeterpunten en vooral die zijn belangrijk voor de stichting. Want daarmee kan de stichting zich blijven ontwikkelen. En dan kunnen wij de minderbedeelden van Indonesië nog effectiever steunen en u daarover nog beter te informeren.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie