Gilde Beurs in De Broekakker

23 november 2011 om 00:00 Regio

BENNEKOM - Christelijk kinderkoor Spring uit Bennekom geeft vrijdag 25 november een concert in de Oude Kerk in Bennekom. Het koor, bestaande uit kinderen in de leeftijd van vijf tot en met twaalf jaar, staat onder leiding van Marleen van der Kolk. Thema van het concert is ‘Van A tot Z’. Door middel van liedjes en samenzang maakt het koor een reis door de bijbel. Bij dit concert zullen de kinderen voor het eerst de nieuwe koorkleding dragen. Het concert begint om 19.00 en duurt tot ongeveer 20.15 uur. Toegang is gratis, wel is er bij de uitgang een collecte. Meer informatie op www.springbennekom.nl.

WEKEROM - De officiële opening van de nieuwbouw van School met de Bijbel in Wekerom aan het Dorpsplein vindt woensdag 23 november plaats. Het programma zie er als volgt uit: 13.30: Groot alternatief concert met alle kinderen op het schoolplein, 14.30: officiële opening en onthulling nieuw logo door burgemeester Cees van der Knaap van Ede, 15.00 toespraken, 15.45 gelegenheid voor bezichtiging en ontmoeting, 17.00: besloten gedeelte voor bestuur en personeel, 18.45: open huis voor alle belangstellenden.

LUNTEREN / DE VALK - Rond het thema ‘Lekker bij de Boer’ wordt zaterdag?26 november een boerenerfmarkt gehouden aan de Lage Valkseweg 160 te Lunteren (De Valk).

Vele regionale ondernemers hebben zich inmiddels aangemeld voor dit landelijke evenement met een grote verscheidenheid aan proeverijen, streekproducten, fotosessies, workshops en verrassende activiteiten voor jong en oud.

Rond de boerderij vindt u onder andere kramen met streekwijnen, dampende erwtensoep,?ambachtelijke worsten, Veluwse wildstoofpotjes, zelfgemaakte lekkernijen zoals appelcake en arretjescake, bijzondere sieraden, sfeervolle bloemdecoraties,?woonaccessoires, cadeauartikelen en een demonstratie palingroken.

Ook is er gelegenheid voor het volgen van workshops cupcakes decoreren, winterschikking en adventkrans maken. Voor de lekkere trek kunnen pannenkoeken gebakken worden op een melkbus. Met de huifkar kan de omgeving verkend worden. De workshops starten op de volgende vaste tijden: Adventskrans maken: 9.30 tot 11.30 uur, kosten: 24,50 euro. Cupcakes decoreren: 12.30 tot 14.00 uur, kosten: 22,50 euro. Winterschikking maken: 15.00 tot 17.00 uur, kosten: 24,50 euro. De toegang en het parkeren zijn gratis tijdens de boerenerfmarkt op zaterdag 26 november van 10.00 tot 16.00 uur aan de Lage Valkseweg in Lunteren.

BENNEKOM - Gilde Ede houdt zaterdag 26 november een speciale Gilde beurs in De Broekakker in Bennekom.

,,Altijd al willen weten hoe je papier knipt, quilten maakt of kaarsen beschildert? Kom dan eens naar de Gilde beurs”, aldus de organisatie.

Op de beurs staan zo’n twintig specialisten die bezoekers alles over hun gilde kunnen vertellen. De beurs is van 11.00 tot 16.00 uur in het gebouw aan de Hof van Sint Pieter 41 in Bennekom. De toegang is gratis.

Meer informatie via Gilde Ede op telefoonnummer 06-19805667.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie