Inloopavond bij Exalto-badminton

Regio

LUNTEREN - Johan Timmers begint In de week van maandag 16 januari met teken- en schilderlessen in het atelier. In het lesatelier is het mogelijk om onder deskundige leiding van Johan Timmers de beginselen van het tekenen en schilderen onder de knie te krijgen. Er kan gewerkt worden in acryl, olieverf en aquarel. ,,De opgestelde stillevens in het atelier zijn het uitgangspunt voor de ontdekkingstocht waarin je ontdekt uit welke elementen een schilderij is opgebouwd.’’ Er worden cursussen gegeven op maandag, dinsdag en donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur en op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur. De kosten bedragen 110 euro voor 10 lessen. Het atelier is te vinden op de Reigerlaan 2, 6741 DC Lunteren.

u Meer informatie via telefoonnummer 06-22739940.

WEKEROM - Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen houdt op woensdag 18 januari een ‘stevige struintocht’ met de boswachter. De tocht gaat door het gevarieerde winterlandschap van het Wekeromse Zand.

,,Onderweg is het genieten van mooie vergezichten, korstmossen en met en beetje geluk moeflons. De wandeling duurt twee tot drie uur”, aldus de organisatie.

De excursie start om 13.30 uur vanaf de parkeerplaats voorbij de voormalige vuilstortplaats ten zuiden van Wekerom. Deelnemers betalen 4,50 euro per persoon. Kinderen van vier tot en met twaalf jaar lopen voor 2,50 euro mee. Donateurs van Geldersch Landschap en Geldersche Kasteelen mogen gratis mee. Reserveren niet nodig.

u Meer informatie op www.mooigelderland.nl of via boswachter John ter Horst (tel. 06-53777594).

LUNTEREN - De badmintonafdeling van Exalto-sport in Lunteren houdt maandag 16 januari een inloopavond. Mensen kunnen dan gratis badmintonnen en kennis maken met de sport. Iedereen, geoefend en ongeoefend, jong en oud, is van harte welkom. Exalto speelt kleine partijtjes, maar er kan ook vrij geoefend worden. Beginners spelen met en tegen beginners en gevorderden met degenen die al wat vaker gespeeld hebben. Iedereen kan ervaren dat je veel energie in badminton kwijt kunt, dat het een gezellige en sportieve sport is en dat het totaal niet te vergelijken is met een shuttletje slaan op de camping. Jong en oud, laag en hoog niveau, iedereen kan bijleren. Tussen 18.30 uur en 20.00 uur is het vooral bedoeld voor de jeugd. Tussen 20.00 uur en 22.00 uur is met name iedereen boven de 16 jaar en zijn de senioren van harte uitgenodigd. Natuurlijk kunnen ouders ook samen met hun kinderen komen en spelen. Dan mogen deelnemers zelf kiezen hoe laat ze komen, voor of na acht uur. Er wordt gespeeld in Ut Sporthuus aan de Wormshoefweg in Lunteren, Graag sportschoenen aandoen en een racket meenemen. Er zijn ook rackets voor deelnemers die zelf geen racket hebben. Deelname is op eigen risico, vrijblijvend en kosteloos.

u Informatie en contact: www.exalto-sport.nl - en dan kiezen voor badminton-inloop.

advertentie