Winterconcerten KNA Lunteren

1 februari 2012 om 00:00 Regio

LUNTEREN - De musici van muziekvereniging Kunst Na Arbeid (KNA) uit Lunteren geven vrijdag 3 en zaterdag 4 februari haar winterconcerten in Ut Sporthuus aan de Wormhoefsweg 6 in Lunteren.

De concerten beginnen om 19.30 uur. Kaarten kosten acht euro en zijn een week van tevoren verkrijgbaar bij Blankenspoor Decohome, Dorpsstraat 68-70 en Van Dijk Kappers aan de Klomperweg 111 in Lunteren.

Op beide data wordt een avondvullend muzikaal programma verzorgd door de muzikanten van de jeugdorkesten, het slagwerkorkest en de fanfare.

Fanfare

Het publiek kan rekenen op een afwisselend en aantrekkelijk programma van een buitengewoon hoog niveau.

Zo zal het Slagwerkorkest haar programma laten horen, dat zij zullen uitvoeren tijdens het Nederlands Kampioenschap Slagwerk op zaterdag 11 februari in Winterswijk.

Ook de Fanfare zal laten horen, waarom zij zich tot de top amateurorkesten van Nederland mag rekenen.

Het orkest speelt onder meer Elegy I van Jacob de Haan, welke ook werd opgevoerd tijdens het indrukwekkende HRFSTWND concert in november in Zutphen.

Alle orkesten zullen het publiek verrassen met een veelzijdigheid aan muziekstijlen, waar de Lunterse vereniging bekend om staat.

,,De winterconcerten van KNA Lunteren betekenen een sfeervolle muzikale avond voor jong en oud en voor iedere muziekliefhebber een niet te missen evenement’’, aldus de organisator.

u Voor meer informatie, zie www.knalunteren.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie