Publieksprijs website Oud-Bennekom?

Regio

De Geschiedenis Online Prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste historische website van het afgelopen jaar. De prijs is in het leven geroepen om uiting te kunnen geven aan de waardering voor een goed toegankelijke historische website.

BENNEKOM - De website van de Historische Vereniging Oud-Bennekom (HVOB) dingt mee naar de Geschiedenis Online Publieksprijs. Tot 10 februari kunnen er nog stemmen uitgebracht worden.

Bovendien willen de organisatoren met het uitreiken van deze prijs geschiedenis op internet stimuleren. De Geschiedenis Online Prijs is een initiatief van Historisch Nieuwsblad en Archieven.nl.

Link

Winnaar van de Geschiedenis Online Publieksprijs, wordt die website die door het publiek is gekozen als favoriete historische website, dit gaat door te stemmen via internet. Op de website van de HVOB treft u een link aan om uw stem uit te brengen.

,,Uiteraard vindt u op de website van de HVOB actuele informatie over de vereniging en de lezingen en excursies die zij organiseert. Bovendien is er een prachtige collectie foto’s van Bennekom beschikbaar en een tijdbalk met 30 momenten uit 4000 jaar geschiedenis’’, verklaart een medewerkers van de Bennekomse vereniging.

Kostersteen

Sinds de vijfenzestigste verjaardag van de vereniging in 2011 zijn ook de eerste 100 exemplaren van het verenigingsblad ,,de Kostersteen’’ digitaal beschikbaar via de website. ,,Prachtige artikelen over de geschiedenis van uw woonomgeving. De moeite waard om gelezen te worden’’, aldus de leden.

,,Kortom een schat aan informatie en vergeet niet uw stem uit te brengen via www.oudbennekom.nl’’, aldus een lid van de historische vereniging.

advertentie