Voorthuizenaar veroorzaakt ongeval

18 april 2012 om 00:00 Regio

LUNTEREN - Een 22-jarige Voorthuizenaar en een 79-jarige Lunterse zijn zaterdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding op de snelweg A30, nabij de afslag Lunteren.

De Lunterse reed op de snelweg met haar auto achterop de auto van de Voorthuizenaar. Volgens de vrouw en een getuige stond de 22-jarige met zijn voertuig volledig stil op de snelweg.

De Voorthuizenaar verklaarde dat hij had geblowd en onwel was geworden. Beide bestuurders zijn naar ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede gebracht. De vrouw had borstklachten, de verwondingen van de man zijn niet bekend.

Meisjes gewond bij ongeval Lunteren

LUNTEREN - Twee 14-jarige meisjes, één uit Barneveld en één uit Veenendaal, zijn zaterdag gewond geraakt bij een ongeval met een auto op de Barneveldseweg in Lunteren.

Omstreeks 16.45 uur staken de meisjes op hun fiets de Barneveldseweg over. Volgens de politie hebben zij daarbij vermoedelijk niet goed uitgekeken.

Een 20-jarige autobestuurder uit Lunteren kwam uit richting van Lunteren en kon niet meer op tijd remmen voor de overstekende meisjes.

De slachtoffers zijn vervolgens door de ambulance met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie