Westhoffhuis Lunteren groeit gestaag

10 oktober 2012 om 00:00 Regio

LUNTEREN - Bouwbedrijf Zegers is direct na de bouwvakvakantie in opdracht van Woonstede gestart met de bouw van het nieuwe Westhoffhuis met 28 appartementen in Lunteren.

In de afgelopen weken zijn de wanden van de kelder gestort en binnenkort wordt verder gegaan met het kelderdek. In november worden de eerste wanden geplaatst. Daarmee krijgt de nieuwbouw van het Westhoffhuis steeds meer vorm.

Rond de jaarwisseling worden ook de appartementen zichtbaar. In maart 2013 verwacht men de daken te plaatsen. Naar verwachting wordt rond maart 2013 het hoogste punt gevierd. ,,De exacte datum van opleveren is nu al bekend”, roept een enthousiaste Marian Teer, directeur Woonstede. ,,Tot op de dag precies hebben we het doorgerekend en gepland en dat is erg uniek. Op 14 oktober 2013 worden de sleutels overhandigd. Men kan de dagen bij wijze van spreken aftellen”, aldus Teer.

Lunteren heeft volgend jaar dus weer haar vertrouwde Westhoffhuis terug. Hierin komt een grote zaal en daarnaast nog diverse kleinere zalen en een bibliotheek. Boven het Westhoffhuis komen 28 3-kamer huurappartementen met een inpandige berging en een balkon. De appartementen worden in het eerste kwartaal van 2013 via huiswaarts.nu aangeboden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie