‘Goede zorg proef je’ bij ziekenhuis Ede

23 januari 2013 om 00:00 Regio

Het is mogelijk een kijkje te nemen op verschillende afdelingen en poliklinieken. Maar ook kunnen bezoekers vragen stellen aan medisch specialisten, verpleegkundigen, diëtisten en andere professionals. Ook dit jaar kunnen belangstellenden weer verschillende kleine testjes laten doen of controles laten uitvoeren. Het ziekenhuis is voedingsziekenhuis en laat dit zien door de unieke maaltijdservice At Your Request voor klinische patiënten en de vele gezonde hapjes en drankjes. Er zijn voedingsadviezen voor alle bezoekers.

EDE - ‘Beleef het mee, op zaterdag 16 maart’: De open dag van Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Van 10.00 tot 16.00 uur is iedereen van harte welkom. De voorbereidingen voor vele activiteiten, demonstraties, proeverijen en informatiestands zijn in volle gang. Het ziekenhuis zet haar deuren open en biedt een kijkje achter de schermen. De dag is gratis toegankelijk. Er zijn speciale activiteiten voor jong en oud.

Goede zorg proef je

‘Het centrale thema komt overal terug op de open dag: ‘Goede zorg proef je!’. Dit betekent zelf ervaren, doen, voelen, zien en proeven. Ook de deskundigheid op het gebied van voeding en bewegen kunt u zelf testen, want weet u hoe gezond uw leefstijl is’?

Er zijn speciale activiteiten en er is veel informatie voor ouderen op de open dag. Bovendien wordt er een gehele afdeling ingericht over bewegen, sporten en vitaliteit. Kinderen en gezinnen vinden veel over gezinsgerichte zorg in de gele vleugel. Het oncologisch centrum krijgt een centrale plek in huis net als het patiëntenservicebureau, de infotheek, P&O en de cliëntenraad.

Vele medewerkers van het ziekenhuis zijn bezig met de voorbereidingen en plannen voor hun presentatie. Het complete programma is binnenkort te vinden op: www.geldersevallei.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie