Nieuwe vrouwengroep

Regio

LUNTEREN - ‘Wil jij als vrouw meer in contact komen met je vrouwelijkheid en je vrijer voelen in je lijf? Mag je wel wat meer uit je hoofd en in contact met je lijf en je gevoel komen?’

‘Raack de Kern start een vrouwengroep waarin je samen met andere vrouwen op zoek gaat naar de vrouw in jou. De groep komt vijf keer samen op woensdagavond van 19.30 - 22.00 uur in het witte kerkje aan de Dr. Kimmijserlaan 28 in Lunteren’.

‘Meer in contact komen met je vrouwelijkheid, hoe doe je dat? De afgelopen jaren hebben vrouwen vooral op het gebied van werk, hun mannelijke kant ontwikkeld. De vrouwelijkheid is wat meer op de achtergrond geraakt’.

‘Door middel van verschillende werkvormen als dans, meditatie, opstellingen en oefeningen onderzoek je hoe jij nu jouw vrouwelijkheid vorm geeft. Je krijgt inzicht in waar je blokkades liggen en ervaart hoe je de vrouw in jou tot leven kan roepen. Dit doe je in een veilige omgeving met respect en ruimte voor ieders eigenheid’.

Kosten

De kosten bedragen 75 euro. Belangstellenden kunnen zich opgeven door een e-mail te sturen aan info@raackdekern.nl of te bellen naar 06 - 514 917 26

Begeleider van de groep is Annelies Voulon, eigenaar van Raack de Kern. Annelies raakt, verbindt en inspireert vrouwen de man en vrouw in hen tot leven te roepen en deze in balans te brengen. Daarnaast begeleidt ze geliefden die een afstand voelen naar elkaar en verlangen naar verbinding en intimiteit.

advertentie