Regionaal ZZP netwerk trapt af

6 februari 2013 om 00:00 Regio

De nieuwe ZZP netwerk vereniging voor de regio Veenendaal, Ede & Rhenen is ontstaan vanuit het bestaande ZZP Netwerk Veenendaal dat zich, ondersteund door de diverse gemeentes, sterk maakt voor belangen van de Zelfstandige Professionals in deze regio. Een van de grote voordelen van het netwerk is dat aangesloten Zelfstandige Professionals zich kunnen presenteren op een toegankelijk online platform zodat het voor bedrijven en particulieren uit de regio heel gemakkelijk is via diverse categorieën en zoekwoorden de juiste Professional te vinden die ze nodig hebben.

EDE - ZZP’ers uit de regio Veenendaal, Ede & Rhenen die makkelijk door opdrachtgevers gevonden willen worden doen er goed aan op 25 februari 2013 in Veenendaal getuige te zijn van de officiële aftrap van het nieuwe ZZP netwerk voor deze regio.

De afgelopen maanden is door het bestuur (voorzitter Wilhelm van de Glind, secretaris Hilly Stoelwinder en penningmeester Robert Sjenitzer) in samenwerking met verschillende ZZP’ers hard gewerkt aan een stevig fundament voor een organisatie die de zelfstandig Professionals vooral praktisch gaat ondersteunen. Naast het online platform ten behoeve van de vindbaarheid, is een Academy opgericht die praktijkgerichte workshops gaat geven en komen er maandelijkse netwerkbijeenkomsten waarop elke ondernemer welkom is.

ZZP’ers en andere belangstellenden zijn, op maandag 25 februari vanaf 16.30 uur, van harte welkom in de Cultuurfabriek aan het Kees Stipplein te Veenendaal om de officiële aftrap van de ZZP netwerkvereniging voor de regio Veenendaal, Ede & Rhenen mee te maken. Het wordt een enerverend en informatief event, waar bezoekers kunnen kennismaken met de plannen van het ZZP netwerk. Entree van het event is gratis. Meld u snel aan want vol is vol. Stuur voor 11 februari een mail naar event@zzp-netwerk-veenendaal.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie