Sieraden weg

13 februari 2013 om 00:00 Regio

BENNEKOM - Het is weer tijd om kleding in te leveren voor de Tweedekansbeurs die dit voorjaar op vrijdag 22 en zaterdag 23 maart plaatsvindt in Bennekom.

Geef gebruikte voorjaars- en zomerkleding een tweede kans en verkoop ze op de Tweedekansbeurs Bennekom van Sociaal Cultureel Centrum ‘t Laag. Deelnemers maken een ander blij met leuke kleding voor een betaalbare prijs en krijgen zelf een groot deel van de opbrengst.

Kinderkleding, schoon en heel, maat 92 tot en met 176, kan men brengen op afspraak. Bel vanaf 11 februari 06-23117210 voor het maken van een inleverafspraak voor maandag 4, 11 of 18 maart tussen 19:30 en 21:00 uur of op dinsdag 5, 12 of 19 maart tussen 9:00 en 11:30 uur.

Op dezelfde dagen kunnen mensen voor het inleveren van hippe meiden & dameskleding een verkooppakket aanschaffen van 2 of 3,50 euro. Dit verkooppakket is af te halen in Collage, Hogeweg 23 te Bennekom. Babykleding- en spulletjes kunt u aanbieden op de babybeurs. Aanmelden hiervoor kan op www.beurs-bennekom.nl.

De kledingbeurzen zijn op vrijdagavond 22 maart en zaterdagochtend 23 maart in Collage, Hogeweg 23 te Bennekom. De Babybeurs wordt alleen gehouden op vrijdagavond. Kijk voor meer informatie op de website www.beurs-bennekom.nl .

BENNEKOM / LUNTEREN - Suzan Vloet is stiefmoedercoach in het Paramedisch Centrum Bennekom. Ze geeft steun aan mensen die gescheiden zijn, een nieuwe partner hebben gevonden en ineens met stiefouderschap te maken krijgen?

,,De kans op stiefouderschap is groot, aangezien ruim dertig procent van de eerste relaties stuk gaat’’, zegt Vloet. ,,Ontstaat er een stiefsysteem dan is de kans maar liefst zestig procent dat de relatie het niet overleefd. Harde cijfers, waarachter vaak veel leed schuilt. In mijn praktijk ondersteun ik stiefouders en kinderen die leven in een stiefsysteem. Om de balans en hun geluk te hervinden. Mijn aandacht gaat voornamelijk uit naar de stiefmoeders, waarvoor ik in het voorjaar een mooi aanbod opgezet heb.’’

Een Stiefmoedergroeigroep begint op dinsdag 26 februari in Wageningen. Dan gaat het om zes avonden waarin stiefmoeders met elkaar delen, ervaren en in proces gaan. Een andere Stiefmoederdag begint op zaterdag 6 april in Lunteren: een dag waarin je verdiepend kunt werken aan je persoonlijke processen, samen met maximaal 30 andere stiefmoeders. Op www.stiefmoedercoach.nl/data-en-agenda .

Het Paramedisch Centrum Bennekom is gevestigd aan de Molenstraat 60 in Bennekom, tel. 06-13186040, info@stiefmoedercoach.nl , www.stiefmoedercoach.nl .

LUNTEREN - Bij twee woningen aan de Achterstraat in Lunteren is zondag ingebroken. Bij één woning is ondertussen bekend, dat er sieraden zijn gestolen. De politie onderzoekt beide inbraken.

Bij beide woningen heeft men een raam geforceerd om binnen te komen. De inbraken zijn vermoedelijk aan het begin van de avond gepleegd. De bewoners van één adres weten al wat er gestolen is, de anderen moeten dit nog inventariseren.

Naast een sporenonderzoek door de technische recherche wordt er een buurtonderzoek ingesteld. Mensen die iets bijzonders hebben gezien, wordt gevraagd contact met de politie op te nemen.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie