Nieuwe voorzitter Pieter Oosterveld

8 mei 2013 om 00:00 Regio

BENNEKOM - Wout van der Garde heeft het voorzitterschap van de Stichting Manege zonder Drempels overgedragen aan Pieter Oosterveld (64) te Bennekom.

Wout vervulde de functie sinds 2006. Als voorzitter had hij ook bouwzaken en inrichting van gebouwen en terreinen in zijn portefeuille. Deze taken zijn overgenomen door Arie van Dijk (64) te Bennekom.

,,Wout heeft met veel inzet een belangrijke rol vervuld bij het verder ontwikkelen van de manege. Als voorzitter heeft hij op voortreffelijke wijze leiding gegeven aan het bestuur en de interne organisatie. Naar buiten toe lag zijn kracht in de fondswerving’’, aldus een woordvoerder.

Huifbedrijden

,,De manege is en blijft een ideële instelling. Voor het huifbedrijden en de verhuur van appartementen voor groepen en gezinnen wordt van de cliënten slechts een bescheiden bijdrage gevraagd, zodat de financiële drempel voor hen laag blijft.’’

,,Dankzij de bijdragen van particulieren, bedrijven en instellingen kan de doelstelling van de stichting Manege Zonder Drempels gecontinueerd worden’’, aldus een woordvoerder.

Ingegeven door persoonlijke omstandigheden, heeft Wout van der Garde besloten zijn functie neer te leggen. Het bestuur vindt dit jammer, maar zegt hier alle begrip voor te hebben getoond.

De manege is een bekende locatie waar lichamelijk en verstandelijk beperkte mensen genieten van het huifbedrijden.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie