import

Erdinç Kadioglu teleurgesteld in zijn ploeg

13 oktober 2018 om 18:33 Sport/sport

EDE ,,Er zijn allerlei excuses. Maar ik heb de jongens laten weten dat ik teleurgesteld ben over de prestatie bij Veluwse Boys'', bekende Ede/Victoria trainer Erdinç Kadioglu na de 3-0 nederlaag.

,,Wij speelden op gras. En in de eerste helft vielen Tahsin Ipekci en ook zijn vervanger Mohammed Messaoui uit. De tegenstander was fysiek sterk. Maakte veel gebruik van de lange bal. Daar hadden wij onvoldoende antwoord op. Kort voor de rust ging Omid Hassani in de fout. Dat betekende de 1-0.'' Wilgert Kok profiteerde.

,,Net daarna kregen wij geen strafschop na een overtreding op Messaoui. Het begin van de tweede helft was ook goed. Maar bij een uittrap van de keeper ging het mis bij ons. Veluwse Boys kwam daardoor op 2-0'', had Kadioglu gezien. Steven Pott was de schutter.

,,Toen was het al klaar bij ons. De spelers waren vermoeid. Ze gaven op. Daar baalde ik van'', aldus Kadioglu, die ook nog de 3-0 van Wilgert Kok zag vallen.

,,We hebben een weekje rust. Hebben extra tijd deze tegenvaller te verwerken. Over twee weken komt de andere koploper GVC op bezoek. Als wij onze kampioenambities niet al heel vroeg moeten laten varen, moeten wij die wedstrijd winnen. Anders moeten we ons al richten op een periode'', sluit de trainer af.

Met twee gewonnen en twee verloren wedstrijden staat Ede/Victoria op een zevende plaats.