De sponsorovereenkomst tussen Energiebreed en CKV Reehorst wordt ondertekend.
De sponsorovereenkomst tussen Energiebreed en CKV Reehorst wordt ondertekend. PR CKV Reehorst'45

Energiebreed hoofdsponsor CKV Reehorst '45

26 oktober 2018 om 13:08 Sport/sport

EDE Energiebreed is met ingang van dit seizoen 2018/2019 de nieuwe hoofdsponsor van de in de derde klasse uitkomende korfbalclub CKV Rehorst'45

,,Energiebreed sponsort onze vereniging voor de periode van vijf jaar en heeft de kleding voor het eerste en tweede team beschikbaar gesteld. Dat zijn naast (inschiet) shirts, ook trainingspakken en tassen waar op elk item de naam van sponsor zichtbaar is", opent Fred van Cappelen namens de gelukkige korfbalclub.

Naast de maatschappelijke betrokkenheid en de interesse in de korfbalsport is Energiebreed (www.energiebreed.nl) sterk betrokken bij de energievoorziening van de Stichting Peppelensteeg.

,,Zij zijn ook in beeld voor een energieadvies voor onze nieuw te bouwen sporthal."

Met deze sponsor is CKV Reehorst'45 uiteraard zeer tevreden. Maar ook het bedrijf Energiebreed, onder meer gespecialiseerd in het ontwikkelen van totaalconcepten voor duurzame energievoorziening, is blij.

,,De missie is de klant energiek te ontzorgen. Dat doen wij door de expertise te verbinden aan de duurzame energievoorzieningen voor gebouwen. Energiebreed bereikt dit door het leveren van energieconcepten die wij zowel realiseren als exporteren. Het uiteindelijke doel is om energie te besparen, een lagere cost of ownership en het ontzorgen van de klant", laat Energiebreed weten.

{OVEREENKOMST] ,,Energiebreed en CKV Reehorst'45 hebben meerdere overeenkomsten. Zo is het voor beide partijen belangrijk tijdig in te spelen op de wensen en behoeften van de klant en ons geval de leden", vervolgt Van Cappellen.

Hij wijst graag op de mogelijkheden die Energiebreed aanbiedt.

,,Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project? Neem dan contact op met Franc Hoogstede / Directeur 085 - 0607663 of stuur een e-mail naar info@energiebreed.nl. En niet alleen met een nieuwe hoofdsponsor heeft CKV Reehorst'45 een overeenkomst gesloten. Met nog vijf nieuwe sponsoren te weten: Rust Projectmanagement, Credozorg Werkt, 2dehandsgames, Bravenboer Fysiotherapie en B&M Koeriers, is dat het geval. Wie onze mooie club wil steunen kan mij bereiken op 06 – 31628925", besluit Van Cappellen namens de sponsorcommissie CKV Reehorst '45.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie