Mike Heimel kreeg het zilver omgehangen
Mike Heimel kreeg het zilver omgehangen DOK

Turner Mike Heimel van DOK-Ede turnt zich naar het zilver

11 februari 2019 om 09:50 Sport/sport Deel je nieuws

De herenturners van de christelijke gymnastiekvereniging DOK uit Ede mochten op zaterdag 09 februari 2019 afreizen naar Aalten. Daar stond de tweede wedstrijd van het seizoen op het programma. De heren van DOK uit Ede waren goed voorbereid op de strijd en hadden er zin in.

Al van tevoren was bekend dat het een lande dag zou worden, de wedstrijd zou duren van 08.30 ’s ochtends tot 20.30 uur ’s avonds. Hieruit blijkt wel dat het heren turnen goed in de lift zit. Dit is mooi maar het betekent natuurlijk ook meer tegenstanders.

Er werd goed geturnd door de heren van DOK. Er waren mooie oefeningen te zien en er werden op de toestellen mooie prijzen behaald. Jayden Vos werd 3e op sprong, Bas Slemmer werd zelfs 1e op dit onderdeel, Sam Onnink werd 2 op ringen en op rek, Dennis Hendriks Franssen werd knap 2e op het onderdeel voltige, Justin Hendiks werd 2e op sprong en 3e op brug en Daan Gaasbeek werd 2e op vloer.

Daarnaast waren en 2 vervelende vierde plaatsen. Dokker Ramon de Zeeuw werd over de zes onderdelen heel zuur vierde. Op vloer was hij 2e en op brug zelfs 1e. Er was nog een zure vierde plek, deze was voor Julian Schimmel, op voltige, ringen en rek werd hij 2e.

Tot slot verdiende Mike Heimel nog een zilveren medaille voor zijn strijd over de zes onderdelen. Een goede prestatie! Mike werd 1e op vloer en 2e op voltige en ringen. Weer een goede wedstrijd voor de heren van Dok-Ede.

 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie