Afbeelding
Via Ede/Victoria

Van Gent Finaleweken: Jan Beumer naar Ede/Victoria

11 april 2019 om 20:29 Sport Finaleweken 2019

EDE Nog maar een paar weken geleden stapte Jan Beumer op als hoofdtrainer van Edesche Boys. Donderdagavond tekende Beumer een contract als trainer van O19 bij Ede/Victoria.



,,Nadat bekend werd dat ik bij de Boys was opgestapt, ben ik door Ede/Victoria gebeld. Ik heb een goed gesprek gehad. Hoewel er ook andere opties waren, lijkt mij deze job het leukste'', reageert Beumer. ,,Ik zie het zeker niet als een degradatie door over te stappen van een eerste elftal naar een hoogste jeugdteam. Ik zie het als een uitdaging. Het is weer wat anders. En het is ook een leuke groep van jongens bij Ede/Victoria.''



Helemaal afscheid nemen van zijn Edesche Boys doet Jan Beumer niet. ,,Ik ben 34 jaar lid. Dat gooi je niet zo maar weg. Het opstappen als hoofdtrainer ervaar ik wel als een teleurstelling. Mensen in mijn omgeving snappen ook wel waarom ik dat heb gedaan.''



Naast Beumer maakt ook keeperstrainer Eric van Eldik de overstap. Hij gaat de keepers van de eerste selectie en de hoogste jeugdteams trainen.



Ook hebben weer een aantal spelers hun komst toegezegd. Mohammed Saoud komt van VDZ O19 en Justin van Nieuwamerongen van Lunteren O19. Refaat Akoulal en Anwar Siewram, die in het verleden al bij de selectie hoorden, keren terug.

Op de foto: Eric van Eldik, voorzitter John de Rouw en Jan Beumer.  
 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie