Afbeelding
Theo Beumer

Van Gent Finaleweken: Ede/Victoria verliest van tiental Wodanseck

20 april 2019 om 18:37 Sport Finaleweken 2019

EDE Ede/Victoria snakt naar het einde van het seizoen. De ploeg die komend seizoen voor 90% een ander gezicht gaat krijgen, verloor van hekkensluiter Wodanseck, dat nota bene slechts tien man op de been kon krijgen: 2-4.

,,Wij moesten zelf ook alle moeite doen een elftal bij elkaar te krijgen'', opende trainer Erdinç Kadioglu. ,,Uiteindelijk deden er bij ons drie jongens van Onder 19 mee. Dat weet je ook dat het lastig spelen is. Wodanseck speelde het heel slim. Het zakte massaal in, en kwam er heel snel uit. Drie counters betekende ook drie doelpunten.'' Kevin Flisijn 2x en Thom van Dijk waren de schutters.

,,In de tweede helft kwamen wij na een mooie actie van Zakaria Al Kubhe Belhaj via Yahya Hotak (op archief foto) op 1-3. Er waren kansen om dichterbij te komen. Vervolgens werd het toch weer 1-4. De 2-4 was ook een mooie goal van Yahya Hotak.''

Ede/Victoria staat zesde geklasseerd. Nog drie wedstrijden, de eerste op 4 mei bij GVC, en dat zit het er op. ,,Het seizoen is in feite al dood gebloed'', besluit Erdinç Kadioglu.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie