1 - 0
1 - 0 Theo Beumer

Van Gent Finaleweken: Lunteren dompelt AVW'66 in rouw

Sport Finaleweken 2019

LUNTEREN Voor Lunteren stond er niets meer op het spel. AVW'66 was nog volop in de race voor een periodetitel. Die ging aan haar neus voorbij, omdat de ploeg van Dennis van den Berg met liefst 0-5 won.

,,Toen ik vanmorgen opstond had ik ook niet verwacht met zulke cijfers te winnen'', reageerde de trainer van Lunteren. ,,Het eerste kwartier was het een heel open wedstrijd. Het had ook 3-3 kunnen staan. Wij kwamen een paar keer goed weg. Omdat Thom Rijnders uit een goede voorzet van Freek van Wijk had binnen gekopt, stond het 0-1.''

Na dat eerste kwartier, hadden wij de controle. Wij speelden een lekkere wedstrijd. Waar AVW moest, stond voor ons alleen de vijfde plaats op het spel. Freek van Wijk (op archief foto) was bij ons goed op dreef. Voor de rust maakte hij nog de 0-2. Daarna de 0-3 en 0-4. Hij had even een mindere fase. Maar vooral voor hem mooi en ook goed voor ons, is de vorm weer terug.'' Jeffrey Pater bepaalde uit een assist van Wesley Theuns de eindstand op 0-5.

Daarmee werd Lunteren vijfde in de knotsgekke tweede klasse G. ,,Rond de winterstop waren wij gedeeld tweede. Dat was misschien iets boven onze stand. Maar ook met een vijfde plaats kunnen wij terug kijken op een goed seizoen. Zeker als je weet dat er vorig jaar veel jongens uit de selectie zijn vertrokken en de opvulling met veelal eigen spelers is geweest'', sluit een tevreden Dennis van den Berg af.

advertentie